Czoperka
Fanka BB :)
Też mam pierwszą wizyte dopiero wtedyDzięki za słowa otuchy Teraz żałuję, że w ogóle poszłam na tą bete.. Bo niestety nie umiem się teraz nie zamartwiać, a wizyta u ginekologa dopiero 18.02...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam pierwszą wizyte dopiero wtedyDzięki za słowa otuchy Teraz żałuję, że w ogóle poszłam na tą bete.. Bo niestety nie umiem się teraz nie zamartwiać, a wizyta u ginekologa dopiero 18.02...
DziekujeWszystko będzie dobrzewiem, że łatwo się mówi ale trzeba być dobrej myśli... damy radę!![]()
Chciałam się umówić jak najszybciej, ale pani, która mnie umawiała (ona nie jest lekarzem) powiedziała, że lekarz jest w stanie zobaczyć cokolwiek dopiero jak beta jest powyżej 1000. Więc mam powtórzyć betę 15.02. i przyjść z wynikiem. A ja już ja powtórzyłam i teraz mam niepotrzebny stres.. i jeszcze jakieś brązowe plamienia i odchodzę od zmysłów..Też mam pierwszą wizyte dopiero wtedy![]()
No mi pani powiedziała też że wcześniej nie ma co się umawiać, a w 7tc już będzie serduszko. Spróbuj się zrelaksować. I tak nie masz wpływu na to co się stanie. Trzymam kciukiDziekuje
Chciałam się umówić jak najszybciej, ale pani, która mnie umawiała (ona nie jest lekarzem) powiedziała, że lekarz jest w stanie zobaczyć cokolwiek dopiero jak beta jest powyżej 1000. Więc mam powtórzyć betę 15.02. i przyjść z wynikiem. A ja już ja powtórzyłam i teraz mam niepotrzebny stres.. i jeszcze jakieś brązowe plamienia i odchodzę od zmysłów..
Narazie mój organizm tak się broni przed stresem, że przesypiam każdą wolną chwilę.. To chyba nawet dobrze. Dziękuję za wsparcie ☺No mi pani powiedziała też że wcześniej nie ma co się umawiać, a w 7tc już będzie serduszko. Spróbuj się zrelaksować. I tak nie masz wpływu na to co się stanie. Trzymam kciuki![]()
Tylko jak się nie martwić, jak z terminu miesiączki wychodzi końcówka 5 tygodnia... Na tym etapie większość dziewczyn ma betę liczoną w tysiącach, a ja nawet do 100 nie dobiłam... I jeszcze dwa razy pojawiło się jakieś brązowe plamienie. Poza tym oznak ciąży brak... W zasadzie to ta ciąża jest trochę niespodzianką, ale tak się ucieszyłam, na chwilę uwierzyłam, że to może być prawda a teraz...załamka.@Gabi Gabi Nie martw się na zapas i bądź dobrej myśli.
Gabi a pomyślałaś przynajmniej raz o tym, że Twoja ciąża może być młodsza nawet 2tyg i w obecnej chwili Twoja beta jest proporcjonalna do 3tyg? Wszystko się może zdarzyć. Tylko dobre myśli dodadzą Nam trochę siły[emoji846]Tylko jak się nie martwić, jak z terminu miesiączki wychodzi końcówka 5 tygodnia... Na tym etapie większość dziewczyn ma betę liczoną w tysiącach, a ja nawet do 100 nie dobiłam... I jeszcze dwa razy pojawiło się jakieś brązowe plamienie. Poza tym oznak ciąży brak... W zasadzie to ta ciąża jest trochę niespodzianką, ale tak się ucieszyłam, na chwilę uwierzyłam, że to może być prawda a teraz...załamka.
Biorę to pod uwagę, choć wydaje się to być mało prawdopodobne. Ale masz rację, muszę się uchwycić tych pozytywnych myśli a Wam, październikowe mamusie, życzę wszystkiego dobrego i jak najmniej zmartwień ☺Gabi a pomyślałaś przynajmniej raz o tym, że Twoja ciąża może być młodsza nawet 2tyg i w obecnej chwili Twoja beta jest proporcjonalna do 3tyg? Wszystko się może zdarzyć. Tylko dobre myśli dodadzą Nam trochę siły[emoji846]
Jeśli tak bardzo Cię to stresuje to może pójdź wcześniej do lekarza?Biorę to pod uwagę, choć wydaje się to być mało prawdopodobne. Ale masz rację, muszę się uchwycić tych pozytywnych myśli a Wam, październikowe mamusie, życzę wszystkiego dobrego i jak najmniej zmartwień [emoji5]