Karolina94
Fanka BB :)
Jedna nic nie znaczy. Trzeba dwa wyniki z 48h przerwa.W poniedziałek mam gin, miałam w ogóle nie robić bety i czekać na wizytę i coś mnie pokusiło...betę robiłam w piątek ... Masakra...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedna nic nie znaczy. Trzeba dwa wyniki z 48h przerwa.W poniedziałek mam gin, miałam w ogóle nie robić bety i czekać na wizytę i coś mnie pokusiło...betę robiłam w piątek ... Masakra...
A ja właśnie się obudziłam (pierwsza drzemka za mną hahah planuje jeszcze jedną przed pracą) i zmierzyłam sobie temperature. 37.2 *C i oczywiście mówię no pięknie, będę chora, ale zaczełam szukać jakichś wiarygodnych informacji i temp ok 37 stopni jest prawidłowa dla ciąży, nawet tej wczesnej, więc kamień z serca.
Co dziś robicie na obiad?
I ja dziś na teście ujrzałam dwie krechy.[emoji846]Jestem, póki co, w szoku.
U mnie proszę. Obiad pełna para [emoji28]
A marzę żeby się położyć bo tam mnie kluje...
Wracając do pytania u mnie pierś w sosie pieczarkowym, fasolka szparagowa i kluski śląskie [emoji7]
Uwielbiam takie danie Ale ile się trzeba narobić to swoje[emoji39]Zobacz załącznik 1075018
O ktorej wpaśćU mnie proszę. Obiad pełna para [emoji28]
Wracając do pytania u mnie pierś w sosie pieczarkowym, fasolka szparagowa i kluski śląskie [emoji7]
Uwielbiam takie danie Ale ile się trzeba narobić to swoje[emoji39]Zobacz załącznik 1075018
U mnie proszę. Obiad pełna para [emoji28]
Będę wam dawać znać, teraz sprubuje zasnąć bo synek właśnie też usnął
Bardziej chodzi mi o pozycję przy dłuższym schylaniu nad wanną niż o farbę [emoji846] ale też myślę, że nic nie powinno się wydarzyć
A ja właśnie się obudziłam (pierwsza drzemka za mną hahah planuje jeszcze jedną przed pracą) i zmierzyłam sobie temperature. 37.2 *C i oczywiście mówię no pięknie, będę chora, ale zaczełam szukać jakichś wiarygodnych informacji i temp ok 37 stopni jest prawidłowa dla ciąży, nawet tej wczesnej, więc kamień z serca.
Co dziś robicie na obiad?