Annsze93
Zaangażowana w BB
Termin według OM 4.10- ale myślę że będzie wg USG ok tydzien pozniej, owu się przesunęła.Ja systematycznie ją tutaj wrzucam, jak dziewczyny podadzą reszte danych to wrzuce bo chyba nie ma sensu powielac jej 100 razy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Termin według OM 4.10- ale myślę że będzie wg USG ok tydzien pozniej, owu się przesunęła.Ja systematycznie ją tutaj wrzucam, jak dziewczyny podadzą reszte danych to wrzuce bo chyba nie ma sensu powielac jej 100 razy
Termin według OM 4.10- ale myślę że będzie wg USG ok tydzien pozniej, owu się przesunęła.
Ja właśnie weszłam do pracy. Trochę się rozpisałyście, będę nadrabiać w wolnej chwili
Ooo dobrze ze jestesco mozna podac przeciwgoraczkowo poza paracetamolem, osoba dorosla 68 lat po operacji przepukliny. Temp. 38.5 i biegunka.
Pyralgina, jeśli nie jest uczulona. Jest najlepsza moim zdaniem.
W sensie na tą biegunkę? No można, to jest przeciwbakteryjny, ale jak biegunce towarzyszy gorączka to raczej powinno się skontaktować z lekarzem przed przyjęciem leku.Oka nifuroksazyd tez moze byc?
Na pierwszą wizytę idę do Gizińskich na ul. Leśną, bo tam było najwcześniej na ubezpieczenie Allianz z którego korzystam. Nawet nie wiem jaki to będzie lekarz. Ja będę zadowolona to zostanę, a jeśli nie to chyba wrócę do lekarza, który prowadził moja pierwszą ciąże- Artur Fijałkowski. Byłam z niego bardzo zadowolona.Do jakiego lekarza idziesz ?