reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

A my po walentynkowej kolacji:-) zjadłam jeszcze deser maliny na gorąco z lodami i leżę bo się nie mogę ruszyc:-)
Jak dobrze że już weekend,teraz tylko doczekać do środowej wizyty:-)

Witaj Nowa pazdziernikowko Aniu-skąd jesteś?
Mieszkam w UK okolice Edynburga a ja z Krakowa jestem z polski .

reklama
Kurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... [emoji24] Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro [emoji24]
Ja też przeżywam każda taką wiadomość [emoji17] i boję się że mnie też to może spotkać. Bardzo współczuję każdej z Was którą to spotkało, nie chciałabym nigdy musieć przeżywać tego co Wy

Ja unikam takich tematow. Zbyt wielka płaczka ze mnie
Ja też przeżywam każda taką wiadomość [emoji17] i boję się że mnie też to może spotkać. Bardzo współczuję każdej z Was którą to spotkało, nie chciałabym nigdy musieć przeżywać tego co Wy

Ja dz nie mogę czytać, płacze za bardzo. Poza tym jak czytam o takich rzeczach dużo to mam wrażenie że te źle rzeczybfo siebie przyciągam więc staram się unikać

reklama
[emoji39]
1581707242895~2.jpeg

Do góry