• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Kurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... [emoji24] Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro [emoji24]
Ja też przeżywam każda taką wiadomość [emoji17] i boję się że mnie też to może spotkać. Bardzo współczuję każdej z Was którą to spotkało, nie chciałabym nigdy musieć przeżywać tego co Wy

Ja dz nie mogę czytać, płacze za bardzo. Poza tym jak czytam o takich rzeczach dużo to mam wrażenie że te źle rzeczybfo siebie przyciągam więc staram się unikać
Ja też przeżywam każda taką wiadomość [emoji17] i boję się że mnie też to może spotkać. Bardzo współczuję każdej z Was którą to spotkało, nie chciałabym nigdy musieć przeżywać tego co Wy

reklama
[emoji39]
1581707242895~2.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry