reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No u nas na szczescie ferie... tez macie zebrania co miesiac ?
U nas w jednym miesiącu zebranie, a w kolejnym konsultacje indywidualne. Teraz zebranie srodroczne. Córka bardzo dobrze się uczy, ale mam problem z jedną z matek w klasie i mam obawy żeby nie miała znowu jakichs problemów do mnie. Teraz nie mogę się denerwować

Witam wszystkie mamy mam nadzieje, że samopoczucie dobre przy tak ponurym dniu. U mnie za chwile urlop sie kończy i od pon do pracy jedyne co mnie w tym cieszy, że w środę do lekarza wiec szybciej czas bedzie leciał.. U mnie oprócz ciężkich piersi pod wieczór zero objawów no nie licząc chęci na ogórki..

Witam wszystkie mamy mam nadzieje, że samopoczucie dobre przy tak ponurym dniu. U mnie za chwile urlop sie kończy i od pon do pracy jedyne co mnie w tym cieszy, że w środę do lekarza wiec szybciej czas bedzie leciał.. U mnie oprócz ciężkich piersi pod wieczór zero objawów no nie licząc chęci na ogórki..
U mnie to samo. Bolące cycuchy i ogórkowa na stole 😂 odliczam dni do niedzieli i wizyty u ginka 😊✌️

Zgadnijcie do robię na obiad [emoji23][emoji23][emoji23]
20200130_094901.jpeg

Hej dziewczyny, czy tez macie takie zanikanie objawów ciąży? Jeszcze 2 dni temu piersi mnie bolały i swedzualy a od wczoraj cisza? Zaczynam panikować albo to mogę rozdrażnienie z powodu ciąży [emoji22]

reklama
No u nas szkola multikulturalna. O dziwo nie ma żadnych wiekszych problemow na tle koloru skory czy cos, co mnie bardzo cieszy. Jednak jak ostatnio wychowawczyni pochwalila moja ze 3 miejce na 6 klas pierwszych w czytaniu na czas i mi jedna wyskoczyla ze dzieci ten tekst czytaly w domu to cale szczescie mojego meza nie bylo bo by ja rozniosl. No ale jak jej dziecko ledwo 4 slowa przeczytalo w minute... nawet obcokrajowcy lepiej wypadli.
U nas w jednym miesiącu zebranie, a w kolejnym konsultacje indywidualne. Teraz zebranie srodroczne. Córka bardzo dobrze się uczy, ale mam problem z jedną z matek w klasie i mam obawy żeby nie miała znowu jakichs problemów do mnie. Teraz nie mogę się denerwować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry