reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Nie ogarniam dziewczyn na tamtym wątku.. i jeszcze mają pretensje, że byłyśmy oburzone ich zachowaniem.. nie wiem dlaczego jesteśmy mieszane w ich problemy. Mam nadzieje, że bedzie nas wiecej na październik ale jak będą nam tu mieszać to już bedzie nie miło. Patrzac na to co sie tam dzieje to ciągle jakieś aferki wypływają.

Don't worry be happy honey :)
Nie ogarniam dziewczyn na tamtym wątku.. i jeszcze mają pretensje, że byłyśmy oburzone ich zachowaniem.. nie wiem dlaczego jesteśmy mieszane w ich problemy. Mam nadzieje, że bedzie nas wiecej na październik ale jak będą nam tu mieszać to już bedzie nie miło. Patrzac na to co sie tam dzieje to ciągle jakieś aferki wypływają.

reklama
Ja nie wiem wcześniej było tam mega spoko, nie wiem co się tam porobiło. No najezdzaly na mnie trochę że za szybkonpowiedzialam o ciąży w pracy Ale ok, tylko doradzaly. Atmosfera była tam mega fajna, a co teraz się dzieje nie wiem. My z @Ruda94 wynioslysmy się stamtąd bo dziewczyną przeszkadzała że za dużo o ciałach piszemy [emoji4] Także tylko sporadycznie tam czytam [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry