Zosix
Zaangażowana w BB
Jeśli coś leży w pobliżu to chwila sama a ostatnio zaczęła wyciągać raczki do karuzeliCzy Wasze dzieciaczki same chwytają zabawki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli coś leży w pobliżu to chwila sama a ostatnio zaczęła wyciągać raczki do karuzeliCzy Wasze dzieciaczki same chwytają zabawki?
Moja miała przez pewien czas tak ze jak tylko dostała palce to zaraz sie podciągają . Teraz już chyba o tym zapomniała i tak nie robi .Czy podnosicie już swoje pociechy za rączki do siadu?
Oki to moja Wiki ma tak samo najdłużej 5 minut. A Ile razy dziennie kładziesz? 3 razy?Staram się kłaść codziennie bo dziecko musi wzmocnić mięśnie żeby móc zacząć pełzać a później raczkować ale to jest kewstia dosłownie 3-4 minut bo moja mała nienawidzi takiej pozycji i jest płacz .jeśli dziecko nie lubi to dobrze chociaż na chwile położyć każdego dnia
Zależy jaki na humor . Czasami raz a czasami 2-3 . Nic na sile .Oki to moja Wiki ma tak samo najdłużej 5 minut. A Ile razy dziennie kładziesz? 3 razy?
No to u nas to samo...staram się żeby trzy razy była.Zależy jaki na humor . Czasami raz a czasami 2-3 . Nic na sile .
U nas to samo. Mala strasznie nie lubi ale glowke juz ladnie trzymaStaram się kłaść codziennie bo dziecko musi wzmocnić mięśnie żeby móc zacząć pełzać a później raczkować ale to jest kewstia dosłownie 3-4 minut bo moja mała nienawidzi takiej pozycji i jest płacz .jeśli dziecko nie lubi to dobrze chociaż na chwile położyć każdego dnia
My zaczynamy od niedzieli marchewka, jestem mega podekscytowanaMoja też nie znosi leżenia na brzuchu.
Wprowadzałyscie już jedzonko?
Moja we wtorek jadła dynię, dzisiaj marchewkęW sobotę będzie wprowadzany brokuł
Moja też nie znosi leżenia na brzuchu.
Nie, ja jeszcze czekam. I jak smakuje?Moja też nie znosi leżenia na brzuchu.
U nas tak samo, ale długo nie trzymaU nas to samo. Mala strasznie nie lubi ale glowke juz ladnie trzyma