reklama
Przybijam piatke, tez jestem mega fanka wina polwytrawnego i wytrawnego, najlepiej gruzinskie. Powiem Ci, ze nawet jak malzonek kupowal nasze ulubione to ja (majac swoja wkrete zeby nie pic alkoholu) kupowalam takie wina bezalkoholowe - sa takie na rynku. Moze i sa, ale smaku to one nie maja w ogole, wina tez nie przypominaja. Raz wydalam na taki badziew 70 zl, bo myslalam, ze moze jak drozsze to lepsze. A gdzie tam, sprobowalam i reszta poszla do zlewuJa to kocham winko jakieś półwytrawne czy wytrawnechyba naleje sobie soku w kielicha i jakiś film obejrzymy
![]()
nowafalaa
Fanka BB :)
Za rok sobie wypijemy ze dwie butelki nawetPrzybijam piatke, tez jestem mega fanka wina polwytrawnego i wytrawnego, najlepiej gruzinskie. Powiem Ci, ze nawet jak malzonek kupowal nasze ulubione to ja (majac swoja wkrete zeby nie pic alkoholu) kupowalam takie wina bezalkoholowe - sa takie na rynku. Moze i sa, ale smaku to one nie maja w ogole, wina tez nie przypominaja. Raz wydalam na taki badziew 70 zl, bo myslalam, ze moze jak drozsze to lepsze. A gdzie tam, sprobowalam i reszta poszla do zlewu

anio0
A mnie olśniło, że za 2 tygodnie mój tata ma 70-tkę. Może wcisnę wizytę u gina jakoś pod koniec lutego jeszcze, żeby wiedzieć czy już im powiedzieć czy nie, bo wciąż jeszcze nikomu nie mówiliśmy. Nawet Zośka nie wie, bo nie chcemy w razie czego robić jej nadziei i później tłumaczyć, gdyby nie daj Boże coś poszło nie tak...
Celia89
Dobrym Prosecco tez nie pogardze :-) jak lato bylo takie gorace to malzonek zalatwil od jakichs znajomych - podroznikow karton wloskiego Prosecco. Nie byla to jakas wygorowana polka, bo i cena byla przyzwoita, ale pamietam, ze nie majac za duzego doswiadczenia wlozylismy dwie butelczyny do lodowki, rozsiedlismy sie na balkonie i tak sobie pilismy kieliszek po kieliszku. Ani sie czlowiek nie obejrzal jak te dwie flaszki poszlyJa za to jestem fanką proseccoodbije sobie za rok
![]()

A co to bojan? :-)o dla mnie może byc fresco mango albo piwo
... Lubie bojany kokosowe, a dzis pase moja klarunie zakwasem buraczanym
i głaszczę moje sadło.
klaudioszek
Piwo bojan
m.in. jest kokosowy smak.
A co to bojan? :-)
reklama
Celia89