paula1492
Fanka BB :)
mnie akurat cycki też bola raz bardziej raz prawie wcale.A mnie dzisiaj cycki mniej bolą... i jeszcze brak tego pęcherzyka z rana... ech. Trudny czas mnie czeka, oj trudny. Stresu co nie miara.
Myśl pozytywnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie akurat cycki też bola raz bardziej raz prawie wcale.A mnie dzisiaj cycki mniej bolą... i jeszcze brak tego pęcherzyka z rana... ech. Trudny czas mnie czeka, oj trudny. Stresu co nie miara.
W paseczku mam... 4+4 chyba dzisiaj.mnie akurat cycki też bola raz bardziej raz prawie wcale.
Myśl pozytywniea który tydzień dziś wypada?
Trzymam kciukiHej, trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Daj koniecznie znać we środę po wizycie co powiedział lekarz.
Ja też mam wizytę w tym tygodniu, tylko we czwartek. Będzie to 6+5 Więc mam nadzieję że zobaczę moje serduszko. Termin wg om na 9 października.
Wartości bety faktycznie niskie, ale pewnie pani doktor wie co mówię. Przynajmniej mam taka nadzieję
Ja sie zle czuje ale to wynik stresu spowodowanego czytaniem Gugula. Powinnam sie cieszyc bo mam znacznie lepsza cytologie niz w listopadzie... ale ja to juz taki typ czlowieka "lepsza to nie znaczy dobra". Cale zycie od podstawowki musialam miec 5/6 i chyba swoj organimz traktuje jak kolejna klasowke.Hej dziewczyny czy wy tez się tak zle czujecie??
Myśl pozytywnie. Trzymam kciuki.A mnie dzisiaj cycki mniej bolą... i jeszcze brak tego pęcherzyka z rana... ech. Trudny czas mnie czeka, oj trudny. Stresu co nie miara.
W paseczku mam... 4+4 chyba dzisiaj.
Za wczesnie....A mnie dzisiaj cycki mniej bolą... i jeszcze brak tego pęcherzyka z rana... ech. Trudny czas mnie czeka, oj trudny. Stresu co nie miara.