• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Ciekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Któraś u nas się zastanawiała czy się u niej dwójeczka nie chowa... ale nie pamiętam kto ;) mi się śniły bliźniaki. M też miał taki sen, a ja mu wcześniej niczego nie sugerowałam! ;D haha. Zobaczymy :D na razie chciałabym już tylko przyspieszyć czas i zobaczyć za dwa tygodnie czy coś widać będzie.

Odebrałam wyniki.
Beta HCG 981
Progesteron 36.60
TSH 0.426
FT3 3.01
FT4 2.01 (0.93 - 1.71)
Glukoza 94.8 (70 - 99)

Teraz jestem w 4t4d. Myślicie że wyniki są ok? Beta nie za niska?

:D ona nonstop cos gada gulugulu galagala błebu błebu ;D całymi zdaniamy. Potrzebuje towarzystwa.
Kochana! To to jest pikuś! :D Moja obcym ludziom potrafiła wszystkie dane osobowe sprzedać. Paniom w przedszkolu cytuje co do słowa co mówiłam, na przykład, siostrze przez telefon. Młoda stoi, słucha, koduje... i tylko czeka na kogoś, komu mogłaby to sprzedać dalej i puścić w świat ;) haha

reklama
To ja się bałam bliźniaków przez wysoką betę [emoji1787] póki co na badaniu jedno serduszko ale dopiero jak w marcu się okaże że nikt się nie schował dodatkowo tam to odetchnę [emoji1787]
Ciekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Wyniki dobre. Beta też ładna. Ft4 powinno być niżej troszkę. Bierzesz Letrox 150 z tego co kojarzę. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to ma wpływ ale mi ft4 spadło po miesiącu brania jodid 200. Może skonsultuj ?
Odebrałam wyniki.
Beta HCG 981
Progesteron 36.60
TSH 0.426
FT3 3.01
FT4 2.01 (0.93 - 1.71)
Glukoza 94.8 (70 - 99)

Teraz jestem w 4t4d. Myślicie że wyniki są ok? Beta nie za niska?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry