reklama

Październikowe mamy 2021

Myślę, że każde zachowanie dziecka ma jakiś powód :) Trzeba go wybadać i okazać młodzieży wsparcie. U mnie działa :D
Ojej, i takich nauczycieli i pedagogow zycze nam wszystkim! Potem Cie podpytam priv gdzie uczysz, jak bedzie trzeba to sie przeprowadze, haha 😁
Chyba, ze jednak zmienisz prace, to wtedy kicha 😉 zartuje, trzeba zyc w zgodzie ze soba, nie ma co patrzec na innych

reklama
@n1k43et właśnie po to co wymieniłaś 😀 a to siku, a to po prostu polozyc się z nimi i przytulić 😀 a czasami po to co napisała @anio0 po prostu mnie poinformować że idą siku 😂 tak też się zdarza.
A najlepsze jest w ciągu dnia, coś robimy itp, i wola jedno albo drugie wlasnie to piękne "mamoooo" dziesiec razy, pytasz się co, a ono Ci na to " Nic, idę siku/kupę" 😂

To znaczy jeszcze raz? Wytłumacz mi proszę, że mogę do miesiąca wziąć L4? A dłużej niż miesiąc to mianowanie mi przepada?
L4 dłuższe niż 30 dni wydłuża cza stażu o ten czas zwolnienia, ale przerwa nie może być dłuższa niż 18 m-cy (wtedy przepada). Jak nie będą się denerwować w szkole to możesz brać zwolnienie na 29 dni, wracać na jeden dzień i znowu na zwolnienie.. ale mnie by chyba zabili za takie coś.

@n1k43et właśnie po to co wymieniłaś 😀 a to siku, a to po prostu polozyc się z nimi i przytulić 😀 a czasami po to co napisała @anio0 po prostu mnie poinformować że idą siku 😂 tak też się zdarza.
A najlepsze jest w ciągu dnia, coś robimy itp, i wola jedno albo drugie wlasnie to piękne "mamoooo" dziesiec razy, pytasz się co, a ono Ci na to " Nic, idę siku/kupę" 😂
Ja mam dzieci dokładnie w tym samym wieku 7 i 5 :))) i mój 5 latek od pół roku co noc wędruje do Naszego łóżka ;) Niby coś mu się śniło , co noc od pół roku ;) Chyba już to z przyzwyczajenia robi. Zatem jak ja się wpakuję z poduszką ciążową do spania to mój mąż chyba się na podłodze tylko zmieści ;)))

Można podchodzić do mianowania na L4. Ja będę w lipcu. Tylko że ja skończyłam rok temu.
Miałam podobny dylemat, ale wybrałam spokój, a praca hmm.. to tylko praca, szkoda mi tych 3 lat, fajne rzeczy robiła, ale trudno :) poza tym do końca maja dociągnąć to jedno, a potem egzamin, też nie można być na zwolnieniu, a u nas egzaminy są w sierpniu i to tydzień wcześniej mówią.

Można podchodzić do mianowania na L4. Ja będę w lipcu. Tylko że ja skończyłam rok temu.
Z tego, co wiem, to niestety zależy od komisji. Niektórzy odbierają mianowanie jako wykonywanie czynności zawodowych, co jest niezgodne z L4 i przez to termin jest przesuwany. Z kolei wiem też, że są komisje, które jak najbardziej dopuszczają do rozmowy, ale musi być koniecznie na L4, że można chodzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry