Idę jutro prywatnie do innego co ma lepszy sprzęt.Boję się, że zrobi to samo, co ostatnio, czyli da skierowanie... Nie chcesz od razy jechać na Izbę Przyjęć? Choćby dla usg i ktg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Idę jutro prywatnie do innego co ma lepszy sprzęt.Boję się, że zrobi to samo, co ostatnio, czyli da skierowanie... Nie chcesz od razy jechać na Izbę Przyjęć? Choćby dla usg i ktg?
Trzymam kciuki, żeby powiedział coś, co da Ci choć trochę spokoju! Daj jutro znać.Idę jutro prywatnie do innego co ma lepszy sprzęt.
Przypuszczam że jakbym pojechała do tego co ostatnio te 40km od nas to jakby lukneli w system -odmowa to by nie zbadali, w moim szpitalu już pisalam by mnie odesłali bo to ***** nie szpital nawet że złamaniem odsyłają. młody się kręci, krew do muszli nie leci 7 raz to samo.. właśnie myślałam że idzie się do niego w kolejkę jak kiedyś a teraz mi kumpela przesłala numer że się rejestruje i zaś k...nie odbiera nikt ale na koniec automat mówi że oddzwonią na wyświetlony numer, ja nie mogę ...jak coś to pójdę na łaskę a tacy to nie odmawiają kasy a on kosi jak za rzepak...Może akurat zbada i powie coś mądrego nie na odczepnego jak ostatnio.
U mnie na Izbie Przyjęć np. bardzo krzywo patrzą na takie pacjentki co tak sobie jeżdżą do kontroli ciągle.
A ja mam w nosie, jak na mnie patrzą, skoro ewidentnie coś się dzieje. Jest krwawienie, jest powód do wizyty. Na mnie ostatnio krzywo patrzyli, jak poprosiłam w przychodni o test na covid. Ale ciąża to nie jest moment, w którym będziemy zgadywać, jakie leczenie zastosować. Tym bardziej, że w przebiegu mialam wysypkę.Może akurat zbada i powie coś mądrego nie na odczepnego jak ostatnio.
U mnie na Izbie Przyjęć np. bardzo krzywo patrzą na takie pacjentki co tak sobie jeżdżą do kontroli ciągle.
Zbadaliby. Jak by nie zbadali, to cokolaiek się z Tobą stanie, to byłoby ich zaniedbanie. Wystarczy poprosić o pisemną odmowę badania.Przypuszczam że jakbym pojechała do tego co ostatnio te 40km od nas to jakby lukneli w system -odmowa to by nie zbadali, w moim szpitalu już pisalam by mnie odesłali bo to ***** nie szpital nawet że złamaniem odsyłają. młody się kręci, krew do muszli nie leci 7 raz to samo.. właśnie myślałam że idzie się do niego w kolejkę jak kiedyś a teraz mi kumpela przesłala numer że się rejestruje i zaś k...nie odbiera nikt ale na koniec automat mówi że oddzwonią na wyświetlony numer, ja nie mogę ...jak coś to pójdę na łaskę a tacy to nie odmawiają kasy a on kosi jak za rzepak...
Jeju ja ciagam moje 8kg na plusie i ledwie żyje w tych upalachMy tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gramładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe
ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie
![]()