Anasta07
Fanka BB :)
A ja na odwrót! Wczoraj ciut a dziś wogóle i znów bardziej fisiuje...A tak na marginesie piersi znów nie bolą jak oszalałe, owiec oczywiście jestem już spokojniejszajak to mi niewiele do szczęścia potrzeba
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja na odwrót! Wczoraj ciut a dziś wogóle i znów bardziej fisiuje...A tak na marginesie piersi znów nie bolą jak oszalałe, owiec oczywiście jestem już spokojniejszajak to mi niewiele do szczęścia potrzeba
![]()
Ja się wyspalam, jak zawsze w niedziele, wiec uwielbiam te leniwe poranki i stan nicnierobienia, na szczęście nie jest mi niedobrze, bo wczoraj to czułam żołądek cały dzień. Już przyzwyczajam się do chronicznego „niedobrze mi”Miłen niedzieli dziewczyny,
jak tam samopoczucie wszystkich?
mnie to dziś coś głowa boli i humorki się włączyły [emoji25
No wlanie cierpliwość nie jest moją mocną stroną@Kaasiek_96 ja w pierwszej ciąży byłam na wizycie około 8 tygodnia, w dwóch kolejnych około 6 bo wtedy zaczynało się coś dziać, rozpoczynały mi się plamienia. Teraźniejszość mam wizytę jak będę miała 8+4.
Czasem lepiej poczekać z wizytą żeby było już coś dobrze .widać, ale wiadomo czasem nie można się doczekać![]()
Hej, jak beta przekroczy 1000 to dopiero cokolwiek widać na usg, przy Ok 100000 jest szansa na bijące serduszko. Wiec warto badać bete, wizyta 6-8 tydzień najlepiej, ja idę w 6, bo już nie mogę się doczekać , a bete mam już wysoką.Cześć dziewczyny!
Bardzo, bardzo nieśmiało się z Wami witam.
Wczoraj (30 dc) nie wytrzymałam i zrobiłam test (czułość 25) z drugiego moczu i wyszedł cień cienia. Poleciałam do rossa po facelle i na paskowym wyszła mi całkiem widoczna kreska.
Dzisiaj powtórzyłam na strumieniowym facelle i kreska, mimo ze bledsze tez jest
Na betę znajdę najprawdopodobniej czas dopiero w czwartek a chyba do tego czasu oszaleje z niepewności, czy wszystko jest ok
U mnie termin z pierwszych obliczeń wychodzi na 16 października
To moja pierwsza ciąża wiec jestem totalnie zagubiona, a wiem, że wśród Was pewnie znajdę osoby które wspomogą radą
Dlatego pierwsze moje pytanie brzmi, kiedy planowałyście/ planujecie pierwsza wizytę u lekarza?![]()
Przy 10 000, chyba za dużo zer mi się wcisnęłoHej, jak beta przekroczy 1000 to dopiero cokolwiek widać na usg, przy Ok 100000 jest szansa na bijące serduszko. Wiec warto badać bete, wizyta 6-8 tydzień najlepiej, ja idę w 6, bo już nie mogę się doczekać , a bete mam już wysoką.