Sajfik
Fanka BB :)
Cudowna nowinaWlasnie wyszlam, okazalo sie, ze jak zwykle nie bylo sie czym stresowac. Dzidzia jest zdrowa, nawet nam machala podczas USG
Ryzyka sa minimalne, 1:20000
Jestem przeszczesliwa!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudowna nowinaWlasnie wyszlam, okazalo sie, ze jak zwykle nie bylo sie czym stresowac. Dzidzia jest zdrowa, nawet nam machala podczas USG
Ryzyka sa minimalne, 1:20000
Jestem przeszczesliwa!
Chyba zależy od najedzenia. Mój z rana to taki 16 tc a popołudniu jakiś 30Dziewczyny! Czy Wasze brzuszki też są mniejsze z rana niż nawet chwile po południu? Ja to zawsze wstaje, oglądam się i widze ze taki mniejszy jest a w południe staje się już coraz większyOd razu zaczynam się martwić, ze coś jest nie tak
Od czego to zależy?
Mnie czasami po prawej stronie boli bardziej.A tak poza tematem brzuszków. Czy was w II trymestrze bardziej bola pachwiny? Mnie dzisiaj jak wstałam z kanapy to aż prąd po prawej nodze przeszedł. Chyba ostro się tam nasza córa rozpycha![]()
O tak tak. Mi też drętwieją noga i reka.Mnie na razie nie bolą pachwiny, ale w nocy drętwieje mi noga jak spie na boku. Gin mowila ze to normalne i trzeba przetrwac![]()
Dziewczyny! Czy Wasze brzuszki też są mniejsze z rana niż nawet chwile po południu? Ja to zawsze wstaje, oglądam się i widze ze taki mniejszy jest a w południe staje się już coraz większyOd razu zaczynam się martwić, ze coś jest nie tak
Od czego to zależy?
u mnie dokładnie tak samo, rano malutki, na wieczór taki balonikTeż tak mam, po południu zawsze mam piękny, okrągły brzuszek