Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się, na początku ciąży często nie ma żadnych objawów oprócz braku miesiączki. Ciesz się tym że dobrze się czujesz bo jeszcze przyjdzie ciężki czas z objawami. Pewnie w okolicy 7-8 tygodnia Cię dopadnie, albo będziesz tą szczęściarą która przejdzie ciążę bez większych turbulencji ;-)Ja jestem zawsze zmartwiona, gdy mam mniejsze objawy. Od kilku dni w zasadzie tylko piersi bardziej wrażliwe, ale już też nie całe, tylko same sutki. Słabo sypiam, ale to chyba nie objaw ciąży, tylko stresu z nią związanego. Martwią mnie te słabe objawy. Jestem spokojniejsza, gdy bardziej czuje brzuch i piersi całe bolą. Miałam takie trzy dni nawet co miałam zawroty głowy, ale też przeszło. Aktualnie 5 tydzień i 4 dni z om. Wizyta i giną dopiero w przyszłym tygodniu. Boję się o ten brak objawów.
Nie, nie robiłam żadnych badań, mój lekarz powiedział że po jednym poronieniu się nie robi zazwyczaj, żeby odczekać i spróbować ponownie, także no zobaczymyGratulacje, mi wyliczenie z aplikacji pokazuje termin na 19 października.Znasz przyczynę poronienia, robiłaś jakieś badania?
DokładnieNie martw się, na początku ciąży często nie ma żadnych objawów oprócz braku miesiączki. Ciesz się tym że dobrze się czujesz bo jeszcze przyjdzie ciężki czas z objawami. Pewnie w okolicy 7-8 tygodnia Cię dopadnie, albo będziesz tą szczęściarą która przejdzie ciążę bez większych turbulencji ;-)
Kochana ja tak samo pierwsza ciąża super hiper wow zleciało szybko i bez jakichkolwiek problemów, a potem to stało się tak że mam na koncie dwa poronienia.Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć z terminem na 21 październik wg aplikacjimam już 2,5 letniego synka i poronienie w 11 tyg w październiku, także teraz ta ciąża to stres od początku. Pierwsza ciąża bez żadnych problemów, wszystko szło jak po maśle, zawsze pozytywne myślenie, w drugiej ciąży tez tak samo miałam, co ma się wydarzyć złego jak na pewno będzie dobrze a jednak zaskoczenie u lekarza że dzidzius nie żyje było mega szokiem dla mnie i teraz staram się myśleć pozytywnie ale wiem że może być źle i mam normalnie jak rozdwojenie jaźni raz będzie dobrze raz źle, koszmar. Wizytę potwierdzająca ciążę mam 2 marca. Robiłam tylko testy ciążowe, juz teraz nie będę robić bety tym razem, czekam cierpliwie na 2 marca będzie między 6 a 7 tyg no i zobaczymy.
Ja jestem zawsze zmartwiona, gdy mam mniejsze objawy. Od kilku dni w zasadzie tylko piersi bardziej wrażliwe, ale już też nie całe, tylko same sutki. Słabo sypiam, ale to chyba nie objaw ciąży, tylko stresu z nią związanego. Martwią mnie te słabe objawy. Jestem spokojniejsza, gdy bardziej czuje brzuch i piersi całe bolą. Miałam takie trzy dni nawet co miałam zawroty głowy, ale też przeszło. Aktualnie 5 tydzień i 4 dni z om. Wizyta i giną dopiero w przyszłym tygodniu. Boję się o ten brak objawów.
Eh :/ mega przykre :/ a w których tygodniach poroniłaś? Oby tym razem było wszystko dobrze, jeju !Kochana ja tak samo pierwsza ciąża super hiper wow zleciało szybko i bez jakichkolwiek problemów, a potem to stało się tak że mam na koncie dwa poronienia.
Chyba nie :/Da się jakoś pozbyć tych reklam co się wystwielaja na forum? :|