• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja mam tak fajnie, że diabetolog ma umowę na NFZ z Diagnostyka i na krzywa sobie chodzę do punktu, w którym praktycznie nie ma pacjentów, jest duża sala, fotele, toaleta. Bo w tym punkcie w przychodni jest koszmarnie, siedzi się w korytarzu, którym przetaczają się tłumy, mnóstwo pacjentów, nawet kolejka ciążowa niewiele przyspiesza

reklama
Ja mam tak fajnie, że diabetolog ma umowę na NFZ z Diagnostyka i na krzywa sobie chodzę do punktu, w którym praktycznie nie ma pacjentów, jest duża sala, fotele, toaleta. Bo w tym punkcie w przychodni jest koszmarnie, siedzi się w korytarzu, którym przetaczają się tłumy, mnóstwo pacjentów, nawet kolejka ciążowa niewiele przyspiesza
No właśnie... mnie bardziej od tej glukozy przeraża fakt, że będę tam siedzieć w tym tłumie w maseczce, bo "u nas trzeba siedzieć na miejscu, a nie w aucie"😁😁

Ja się cieszę, ze ośrodek mam w swojej miejscowości gdzie każdy się zna i już wiem, ze dziewczyny będą mnie brały poza kolejka 😅
Dziewczyny! Na krew latacie co 4 tygodnie czy rzadziej?
Mi lekarz zleca tak około ck 4-6tyg morfologię i mocz. Jak na razie wszytsko było super. Teraz mam jeszcze sprawdzić na kolejną wizytę poloznicza igm toksoplazma i igg covid dodatkowo i krzywa cukrowa.

reklama
Ja TSH miałam już 3 razy zlecane przez ginekologa ale względu na moją paranoje... Dla świętego spokoju chyba mi wypisuje skierowania na TSH FT4 i FT3 🙈🤣 ale przynajmniej wiem że wszystko w normie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry