aspekt
Fanka BB :)
@Olafasola1990 Ty na wakacjach jesteś? Bo ostatnio nie piszesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak bo się pytała o moczenie w morzu@Olafasola1990 Ty na wakacjach jesteś? Bo ostatnio nie piszesz.
Chyba w większości prywatnych podają roztwór. I to często smakowy.Byłam właśnie na NFZ na pobraniu krwi. Normalnie chodzę prywatnie. W kolejce trzy kobiety w ciąży na krzywą cukrową. I każda miała swoją wodę i na korytarzu sama sobie rozrabiała glukozę. To Vitalabo takie fajne, że mi podano gotowy roztwór, czy tam jakoś dziwnie?
O matko! Ja morfologia tylko... Jak przeżyłaś krzywą z taką ilością kłuć?ja też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, żeby powtórzyć tsh, ft3 i ft4, zawsze jest problem z moimi żyłami, ale dzisiaj prób było SIEDEM, rekord... już mi się słabo zrobiło w pewnym momencie![]()
Taka szczupła i żyły pochowane masz, ja dziś mówię do tej pani że jak ona pobiera to nawet po krzywych śladu nie było to mówiła że ładne żyły mam i dlatego.No ale niech nie gada bo w szpitalu jak mi pobrali to siniak był więc też zależy od tego jak kto pobiera.ja też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, żeby powtórzyć tsh, ft3 i ft4, zawsze jest problem z moimi żyłami, ale dzisiaj prób było SIEDEM, rekord... już mi się słabo zrobiło w pewnym momencie![]()
A to u was osobno są prywatne i na NFZ ?Byłam właśnie na NFZ na pobraniu krwi. Normalnie chodzę prywatnie. W kolejce trzy kobiety w ciąży na krzywą cukrową. I każda miała swoją wodę i na korytarzu sama sobie rozrabiała glukozę. To Vitalabo takie fajne, że mi podano gotowy roztwór, czy tam jakoś dziwnie?
no, było ciężko... całe ręce posiniaczone. w czwartek 4 próby, wyjątkowo bolesne, a niedobrze mi było od tej glukozy i chciałam mieć to jak najszybciej za sobąO matko! Ja morfologia tylko... Jak przeżyłaś krzywą z taką ilością kłuć?