Żołna
Fanka BB :)
Będzie dobrzePo 18:30 będzie dopierowe wtorek była 5,08 wiec no sama nie wiem ale to też było dopiero 8/9 dpo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzePo 18:30 będzie dopierowe wtorek była 5,08 wiec no sama nie wiem ale to też było dopiero 8/9 dpo
Najgorsze, że brzuch mnie boli tak na okres chyba, że to z nerwów jużBędzie dobrze![]()
To normalny objaw, mnie też po pozytywnym teście bolalNajgorsze, że brzuch mnie boli tak na okres chyba, że to z nerwów już![]()
to wpisując w kalkutar porodu nie zmieniała długości cyklu ?No to u mnie jest natomiast sytuacja, że niby wychodzi na 2.10, ale przy cyklach 28dniowych, a mam nieregularne, +/- 3-4 dni. I przede wszystkim to, że wg cyklu 28 dniowego, powinnam mieć owulację w 14 dc. Byłam na monitoringu tego dnia i nie było dominującego pęcherzyka, musiałam mieć owulację 2-3 dni później i wtedy doszło do zaplodnienia. Więc też może mi się zmieni data porodu i nie będę się tak martwić![]()
Mnie cały czas boli, raz jeden jajnik raz drugi... Raz w krzyżu łamie...Najgorsze, że brzuch mnie boli tak na okres chyba, że to z nerwów już![]()
Nie ma jeszczeMnie cały czas boli, raz jeden jajnik raz drugi... Raz w krzyżu łamie...
Są już wyniki?
Kurcze... Zaraz razem z Tobą jajo zniosę z niecierpliwościNie ma jeszcze![]()
Znalałam nawet taki kalkulator, który liczy TP na podstawie daty odbytego stosunkuto wpisując w kalkutar porodu nie zmieniała długości cyklu ?Ani w aplikacjach z 28 na tyle ile masz cykle . Ja mam średnio 30-34 więc wpisałam 32