reklama

Październikowe mamy 2026

Cześć :) Zakładam wątek dla przyszłych mam z terminem na październik 2026.

Według om mam termin na 2 października. Zrobiłam dwa razy betę, przyrost prawidłowy. Czekam na pierwszą wizytę u lekarza.

Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się nas tutaj więcej :)

reklama
Hej,
Przede wszystkim gratulacje :) ja jestem na przełomie września i października. Z om 28 wrzesień ale jeszcze nie było wizyty więc się okaże 😃 a dzidziuś moze 4 dni dłużej posiedzieć w brzuchu 😃 piątek beta 730, środa 240, poniedziałek 70 więc przyrosty są w normie :)

Hej,
Przede wszystkim gratulacje :) ja jestem na przełomie września i października. Z om 28 wrzesień ale jeszcze nie było wizyty więc się okaże 😃 a dzidziuś moze 4 dni dłużej posiedzieć w brzuchu 😃 piątek beta 730, środa 240, poniedziałek 70 więc przyrosty są w normie :)
Dziękuję ❤️
U mnie we wtorek 28, w czwartek 63. Nisko, ale dopiero dziś jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Oczywiście nie wytrzymałam i zawzięcie testowałam już tydzień po owulacji. Po pierwszym cieniu na teście od razu poleciałam do laboratorium. Nie należę do cierpliwych 😅
To moja trzecia ciąża. Funduję sobie takie atrakcje co kilka lat :) Dwie poprzednie przenoszone. Pierwsza o 15 dni, druga o 11 dni. W drugiej miałam termin na 5 października, a urodziłam 16. Ciekawe jak będzie tym razem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry