reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

ojej jak slodko sie robi, tyle cudnych ubranek, super dziewczyny

Emotion to poszalalas, fajowo

Paja ja mam x-landera x-a z gondola x-pram. Montuje sie ja na adaptery.
Ale na tej stronie co pokazalas przy tym wozku co chcesz jest napisane ze jest gondola x-pram Q czyli inna
tu masz pokazane wiec wg mnie nie bedzie pasowac
http://x-lander.pl/produkty/30/akcesoria/

musze przyznac ze fajnie ten move wyglada i ta nowa gondola. Tez bym sie drugi raz na x-landera zdecydowala

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Sonka :)
Dzieki Mimii :)

czekam na poznanie płci, więc myślę że jak dobrze pójdzie to w czerwcu będę szalała:-)
Jeśli Dziecię będzie łaskawe to 23 maja :-) Nie ukrywam, że bardzo bym chciała:tak:.
p.s. Szaleństwo zakupowe Cię dopadło? ;) Ja mam już od jakiegoś czasu, kupuję unisex w ciucholandach. Ile tam można znaleźć "skarbów" w mini rozmiarach!
Ja w sumie tak nie szaleje jeszcze :p
Najwiecej bede szalec w sierpniu- bo wtedy sa u nas duze przeceny na sukienki, sweterki itp. itd :)
W sumie moge kupowac teraz - bo stac mnie na to - ale po co jak moge pozniej kupic za 50% ceny czy 25% ?
I zamiast 2 rzeczy kupic z 5 - Pozatym dzieci z takich ubranek [podobno] bardzo szybko wyrastaja.

Jak bede w Polsce to popatrze w ciucholandach .
A powiedzcie mi ile kosztuja body, kaftaniki? W normalnych sklepach/ ciucholandach?

Ostatnia edycja:
Emotion ja jeszcze nie kupowalam to dokladnie nie wiem ale jak kiedys patrzylam to za body w Reserved czy 5-10-15 to ponad 20 zl.
w ciuchlandach nie kupuje bo nie mam cierpliwosci i ochoty tam grzebac w tych ciuchach. To po prostu nie dla mnie :no:

i ja tez zamierzam skorzystac z wyprzedazy w firmowkach
Dla kuby zawsze tak kupowalam na wyrost np rozmiar czy dwa wieksze i trzymalam po protstu

myślę ze ceny na ubranka dzieciece są różne... za body moze od 10 zł w zwyż. W tesco w wielopacu moze wyjsc nawet taniej...
Ja wczoraj ogladałam ubranka i jakos tak nic mi nie podeszło:baffled: Z córą juz szalałam. Moze jak juz bede wiedziec konkretnie jaka płeć:confused: Sama się sobie dziwie. Moze odiwedze dzis pepco.

edit
PEPCO - Wi

Ostatnia edycja:
Arthatee o koniecznie muszę do Pepco po tego osiołka :-D

Emotion_sickness ciuszki przesłodkie co do jednego ;-) Jakie to szykowanie wyprawki przyjemne prawda?

W Lublinie body w Smyku czy 5-10-15 to 20 zł minimum, chyba że jakaś promocja lub w ileś-tam-paku to około 10zł nawet może wyjść, czyli tak jak w Tesco. A w ciucholandach to około 2-3zł albo i mniej czasem. Moja mama chodzi w dni przecen do ciuchlandu przed nowym towarem to za 2 zł potrafi mi z siatkę ciuszków przynieść. W komisach to około 5-7 zł za sztukę, ale już takie jak nowe właściwie są wtedy i firmówki.

W Lublinie body w Smyku czy 5-10-15 to 20 zł minimum, chyba że jakaś promocja lub w ileś-tam-paku to około 10zł nawet może wyjść, czyli tak jak w Tesco. A w ciucholandach to około 2-3zł albo i mniej czasem. W komisach to około 5-7 zł za sztukę, ale już takie jak nowe właściwie są wtedy i firmówki.

Podpisuję się pod tym. Taki sam przedział w Głogowie. Są dwa takie ciucholandy gdzie prawie same firmówki, a ceny od 2zł (zależy za co). Później zrobię zdjęcie kombinezonu jaki kupiłam za 14zł.

Miało być wczoraj, ale kiepsko się czułam :-(
Ale już nadrabiam :
Zobacz załącznik 462446Zobacz załącznik 462447

i podkreślam, dostałam je od mamy :) Ja jeszcze chwilowo mam silną wolę i nic nie kupuję, ale może to dlatego, że nie chodzę po sklepach :-D
Cudne,a ta czapusia mnie rozczuliła

Jakie to piękne .Dla dziewczynki to są cuda
Emotion_sickness śliczne!! Też chciałabym kupować rzeczy dla małej księżniczki :) Mam 50% szans :-D
To podobnie jak ja hehehe

Ja kupuję w ciuchci ,za body śpiochy ,pajacyki płace od 50gr do 1zł bo chodzę na wyprzedaże.Wczoraj byłam i kupiłam kołderkę do wózka za 1zł i pani mi jeszcze wyszukłam dwóch nowych prześcieradeł firmy george nówki -wzięła 2zł za szt :-D

reklama
Paja ja mam x-landera x-a z gondola x-pram. Montuje sie ja na adaptery.
Ale na tej stronie co pokazalas przy tym wozku co chcesz jest napisane ze jest gondola x-pram Q czyli inna
tu masz pokazane wiec wg mnie nie bedzie pasowac
Akcesoria do wózków dziecięcych - X-lander - Wózki dziecięce

musze przyznac ze fajnie ten move wyglada i ta nowa gondola. Tez bym sie drugi raz na x-landera zdecydowala

No właśnie wiem, że gondole są inne, tylko może robią do nich jakieś adaptery :tak: Chyba się jednak dzisiaj zbiorę i podjadę do jakiegoś sklepu zapytać...

Patrzę na Wasze zakupy i z przykrością muszę stwierdzić, że kompletnie mnie jeszcze nie ciągnie... Przyjaciółka mi się pytała czy ma mi już przywieźć sterylizator i inne pierdółki, a ja nie wiem :-( Stwierdziła, że na razie będzie za mnie myśleć :cool2: Ciekawe kiedy mnie dopadnie instynkt matki zakupocholiczki :-D

Do góry