reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Jutrzenka to i u mnie nie będzie problemu z x landerem bo mieszkam w domku więc dźwigać nie będę musiała
Krak a mi się takie proste wózki bardzo podobają ,mają dużą gondolę ,fajną budę.Miałam coś podobnego przy moim synku i chwalę sobie tylko koła bylły zwykłe nie pompowane.Najważniejsza wygoda i dobre prowadzenie na to co jest na topie nie zależy mi hehehe.
Paula ​śliczne te skarpetusie.Mężuś jeszcze nie wie.

reklama
Pięne bodziaki.Ja poczekam do następnej wizyty za miesiąc i wtedy zacznę po malutku kupować bo później to tak ciężko pokupować wszystko na raz
Lorelain ja korzystałam z gazet dzieciowych bo kilka lat temu jeszcze neta nie miałam.Fajnie jak ktoś coś podpowie,poradzi

to ja teraz bede musiala podwojny wozek kupic hehe....gdzie mi sie zmiesci taka karuzela..;/

Palu no przestrane jest jak trzeba mieć wózek bliźniaczy jeden obok drugiego bo w większości miejsc nie można przejść. Czasami nie lada wyzwaniem jest z wózkiem pojedyńczym przejśc przez wysokie progi,przez drzwi ,krawężniki itd.

reklama
Do góry