reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Sonia niebardzo moze korzystac z urokow zimy... Nabawila sie zapalenie ucha i siedzi w domu :-(

Monia, to zrobcie sobie ferie i przyjedzcie w odwiedziny do Polski, Nicole balwana ulepi ;-)

Widze, ze tak weselnie w tym roku, moze i my sie ruszymy... W grudniu tak rozmawialismy sobie, ale na tym sie skonczylo.

Pozdrawiam,

reklama
Witam
SAndra hehe ależ było by ciekawie :-) jakbyście i Wy się zdecydowali.
Wiesz my też dłuuugo o tym rozmawialiśmy baa a nawet w zeszłym roku były plany ale jakoś to odłożyliśmy. No myślę że w tym roku nie skończy się na planowaniu ;-)
Zdrówka dla Soni ucho to najgorsza rzecz jak i zęby brrr..
Nicole ma jeszcze lekką biegunkę, poczekam jeszcze jutro jeśli jej się nie unormuje to w środe do lekarza pójdziemy.:sick:
A tak to w porzadeczku.
Dobrej nocy życzę ;)

Witam
Zdrówka życzę dla dzieciaczków.
u nas narazie twu twu odpukać..... do niedzieli podaje mu kolejna porcje szczepionki.Wolałabym żeby sie nie zaziębił do ślubu.
Przygotowania chyba zakończone.....jeszcze pozostaje mi tylko tort zamówić i by było na tyle.
No oczywiście przyziemne sprawy typu kosmetyczka itd.
Coraz bliże jeszcze tydzień troche sie zaczynam stresować...ja już sobie tak w głowie fajnie poukładałam i chcialabym zeby tak było.
Do ołtarza poprowadzi mnie tato.Przed nami dzieci mojej siostry z poduszeczką na obrączki.Będzie nam grał organista i do tego skrzypce....dzisiaj byliśmy u organisty.Powiedzielismy mu że msza ma być wesoła. zdrał z nas za same organy 150 zeta skrzypce 100zł(po znajomości) nic tylko za kieszeń się trzymać.Ale zachcialo sie baletu to się ma:-)
Z jednej strony sie obawiam z drugiej się nie moge doczekac.
Ale chyba najbardziej w tym wszystkim kręci mnie ta suknie:-) Bo chyba każda zdrowa kobitka o tym marzy.

Pozdrawiam was serdecznie i rozmarzona spadam spać .ostatnio usypiam chwile przed 21......potem budze się i 3 i nie moge zasnąc........
PAPA

Witam
Zdrówka życzę dla dzieciaczków.
u nas narazie twu twu odpukać..... do niedzieli podaje mu kolejna porcje szczepionki.Wolałabym żeby sie nie zaziębił do ślubu.
Przygotowania chyba zakończone.....jeszcze pozostaje mi tylko tort zamówić i by było na tyle.
No oczywiście przyziemne sprawy typu kosmetyczka itd.
Coraz bliże jeszcze tydzień troche sie zaczynam stresować...ja już sobie tak w głowie fajnie poukładałam i chcialabym zeby tak było.
Do ołtarza poprowadzi mnie tato.Przed nami dzieci mojej siostry z poduszeczką na obrączki.Będzie nam grał organista i do tego skrzypce....dzisiaj byliśmy u organisty.Powiedzielismy mu że msza ma być wesoła. zdrał z nas za same organy 150 zeta skrzypce 100zł(po znajomości) nic tylko za kieszeń się trzymać.Ale zachcialo sie baletu to się ma:-)
Z jednej strony sie obawiam z drugiej się nie moge doczekac.
Ale chyba najbardziej w tym wszystkim kręci mnie ta suknie:-) Bo chyba każda zdrowa kobitka o tym marzy.

Pozdrawiam was serdecznie i rozmarzona spadam spać .ostatnio usypiam chwile przed 21......potem budze się i 3 i nie moge zasnąc........
PAPA

Anka, moze jest fasolka jak cie tak muli, hę??
U nas remoncik. Robimy Michasiowi pokoik. Moze nie dlugo pokaze wam zdjecia ale nie wiem czy bedzie to wtedy jeszcze doba aparatow cyfrowych czy moze bedziecie mogly sie tu teleportowac i same zobaczyc bo w przypaku mojego meza tyle to moze mniej wiecej potrwać.
Chcemu mu juz zlikwidowac lozeczko a zamowilam rozkladana sofe.
no i bedziemy spac osobno czyli w drugim pokoju.
Obaczym co z tego bedzie.
Na razie i tak jestesmy po malej rewolucji bo postawilismy nowe zabudowy w przedpokoju i sama sie sobie dziwie ze tak to super wymyslilam, hehe.
Synek gada jak najety a pyskuje jeszcze lepiej. Dzisiaj mowie zostaw magnetofon bo w koncu zepsujesz i nie bedziesz mial ... MAMO NO CO TY ŻARTUJESZ?? :eek:

najgorzej ze nie wiem jak z tym walczyc bo juz sam siebie przechodzi na haslo chodz zjesz mleczko w drugim pokoju jest "TU BEDE JADL. TO MOJA SPRAWA GDZIE"
i wez cos babo z tym pocznij...
Pozdrawiam
M.:cool2:

Witam !

Rondzia ! Rozumiem , że w grę wchodzi mały remont pokoju ?
Kochana ! Gdyby to mój mąż miał zrobić Nikoli pokoik to i era teleportacji byłaby już przeżytkiem . Jest kompletnym gamoniem "złotorączkowym" :-p

Natomiast moja córka wprawiła nas w osłupienie ostatnio !
Weszła na stół w jadalni , ja z przerażeniem yyyyyyyyyyyyy gdzieś ty weszła ???? a ona - CO ? ZATAKŁO KAKAO ? :confused: No i co konsternacja !
Gdzie ona to podłapała ? Domyśliliśmy się ,że pewnie od córek naszych znajomych - przedszkolanek :-)

Ania , he he ciarki już co ? A bez zdjęć się na bb nie pokazuj !:tak:
Ja już się męczę ;-) 8 lat ze swoim mężulkiem .

Pozdrawiam , Magda

Madzia
My po cywilnym jesteśmy ....yyy w tym roku będzie 4 lata.A teraz przyszła kryska:) Ale cieszę się
Zdjęcia oczywiście wkleję.Mam nadzieję że fajnie powychodzą :-)Dobrze że teraz klisz nie ma bo by pewnie popękały hehehe

Monika
Nwet nie wiesz jak się wkurzam......wrrrrr.
Jak na złość @ spóźnia mi się 3 dzień.....noi oczywiście jak jutro nie dostane to będę miała na weselu.WRRRR
Kurr u mnie to normalka.Zawsze w waznych dla mnie sprawach jest moją najwierniejszą towarzyszką.Na slubie cywilnym oczywiście tez miałam ...każdy wyjazd.....studniówki ( 2 ),wakacje.....no zawsze wtedy kiedy nie chce to jest:(
Zobaczymy.......może się zafasolkowało....chociaz raczej złudne marzenie...przestałam ostatnio wierzyć że nam się uda......jakośc straciłam zapał.

Magda pokaz fotki swoje ze ślubu.PLEASE :-)

Paulka rzadko zaglądasz.....sorki nie zapamiętałam Cie , mysłałam ze ktoś nowy znów sie pojawił.

Moniaa
Bierz Roberata za bety i prowadź do ołtarza.
Sandra
To samo tyczy się Ciebie.

Ale wygłosiłam kazanie.
Trzymajcie się cieplutko kobitki spadam lulac.Moja pora juz mineła ;/
Buziak

Ania , ale mi dałaś zadanie :szok: ;-) Nie mogę Ci odmówić bo jak jesteś w ciąży to mi myszy zapodasz ;-)
Idę robić zdjęcia - zdjęciom - zobaczymy co z tego wyjdzie ....
A takiej mnie jeszcze nie widziałyście ... co mam na myśli ? Zobaczycie !

reklama
Witam,

Ania jak tyle czytam o Twoim slubie, tych organach i wogole, to az mi sie zachciewa. Musimy jeszcze stanac na nogi, zeszly rok dal nam w kosc, ale ten narazie zapowiada sie super, wiec kto wie, moze i w tym roku dolacze do grona mezatek ;-)

Magda mialas sliczna suknie.

Ale Wasze dzieciaczki gadaja, a Sonia ciagle uparta. powtarza wszystko jak papuga, ale jak prosze ja o sklecenie zdania, to mowi NIE. Mialam nadzieje, ze jak pochodzi do przedszkola, to ja ruszy, tez nie... No, ale z drugiej strony to chyba fajnie jak mi jeszcze nie dogaduje, bo przyznam, ze hasla Waszych Skarbów mnie zaszczelily.

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry