reklama

Październikowe skarby :)

Witajcie.
Magda Ty byłaś sama przez troszkę a ja w ta wichurę siedzialam z Damiankiem sama zamartwiając się czy moj mąz szczesliwie dojedzie do hotelu.Jest na dwudniowej delegacji.Damianek za to szalał i nic mu nie przeszkadzało.Po aqua aerobiku było super teraz ide w sobote.Kuopa śmiechu.Naprawde jakbyscie sie kiedys chcialy wybrac to szczerze polecam.Babki byly rozni i młodsze ode mnie i starsze nawet zupełnie stare, chude i grube , jedna dziewczyna w ciąży ,ale wszystkie sie dobrze bawiłysmy:).
Pozdrawiam

reklama
Ania to rzeczywiście , miałaś noc ...
Zostałam dziś z Niunią w domu bo nadal straszny wiatr , ale przede wszystkim dlatego, że wczoraj po kąpieli nie było prądu - poszłam spać z mokrą głową no i domyślacie się jaki dziś mam fryz:szok: . Dobrze ,że nie miałam dziś rozprawy.
Prądu nadal nie ma :wściekła/y: A w domu to nie jest wszystko takie proste . mój brat ma wszystko na prąd - ogrzewanie ma olejowe , ale jak nie ma zasilania to i ciepła nie ma ... no ,ale też ma kominek
My na szczęście mamy gaz więc chociaż ugotuję obiad , ale ciepłej wody nie ma , ogrzewanie też z kominka.
Laptop naładowany więc wiem co na świecie , ale baterie nie są wieczne .
To tyle z frontu ...
Magda

Witam,

U nas nawet spokojni z tym wiatrem. Raz tylko troszke sie przerazilam jak nagle przyszlo gradobicie. My jednak caly wieczor i noc spedzilismy razem, wiec spokojnie.
Wyszlam tylko z pieskami ok 22 i mniejszego na smycz zapielam, bo troszke sie balam, czy nie bedzie go porywac.
Mieszkamy na osiedlu takich 3-4 pietrowych blokow i ktos pomyslal ustawiajac je, bo nie wieje mocno na placu, mozna wyjsc.
U nas prad byl, ale byly ciagle spadki napiecia, tak wiec nie moglam postawic prania na noc i ogladac telewizji, bo sie wylanczal telewizor
Magda nie zazdroszcze. Dobrze, ze macie gaz, bo ciezko by bylo.

Ania jak zaczne prace i w natloku codziennych czynnosci bede miec czas, to moze sprobuje. Ostatnio stwierdzilam, ze koszmarnie z moja kondycja i musze zaczac cos cwiczyc.

Pozdrawiam,

Witam
U nas tez wichura byla ale problemów z prądem nie było
ANIA ja chodziłam na awua aerobik jak byłam w ciązy :D super zabawa !!! :-) :tak:
U nas tylko przymrozki ostatnio szkoda że śniegu nie ma bo Nicole jeszcze śniegu nie widziała! :szok: :laugh2:
Dzisiaj wieje silne wiatrzycho i mroźno i dlatego nigdzie raczej nie wyjdziemy.
U nas ogólnie spokojnie.. zapisałam Nicole do przedszkola, od 1 września idzie! :-p :-D
7 lutego mamy spotkanie w przedszkolu aby obgadać co i jak ;) i zobaczyć czy w ogóle pasuje nam to przedszkole. Ale myśle że nie bedzie problemu.
Nicole siusiu robi w WC już a kupke do majtek :baffled: jakiś etap teraz ma że się boi czy co sama nie wiem.
Oki pozdrawiam!

Hello !

Eeeee noooo my na śnieg nie mamy co narzekać - JEST !
I Nikola oszalała ! :tak: Wreszcie się doczekała - ja z resztą też !
Mam nadzieję , że zima zagości u nas na dłużej !
Dziś były sanki i bałwan i orzeł i ..... oby tak dalej !

Moniaa , wielkie gratulacje dla Nicol - u nas i siusiu i kupa do pieluchy:baffled:

Pozdrawiam , Magda

Witam,

u nas też już przedszkole wybrane. Matuś będzie chodził do przedszkola małych pływaków :) To taka rodzinna tradycja, dziadek pływał, ojciec pływał więc i on będzie:) No chyba że mu się nie spodoba ale wątpie bo traneję żabkę i w wannie i na sucho :) W Poznaniu zapisy od 1 Marca i przedszkoli w bród. A jak u was?

Witam
U nas przedszkoli nie za wiele ...Dzidostwo wszystkie państwowe powoli likwidują ...za to coraz więcej prywatnych.Damian tez pojdzie do przedszkola o ile zacznie sikać do nocnika :/.Raczej do państwowego bo prywatne jest 4 razy droższe....
A co do zimy do Damian jest w 7 niebie sanki bardzo mu sie podobają do tego stopnia że nawet na chwilke nie chce z nich zejsc.Taki jest wygodnicki.
Pozdrawiam Ania

reklama
Witam witam
U was zima, a u mnie wiosna!
12 stopni i deszczyk.. hehe.
Eh a u nas panuje jakaś wirusówka znowu, młoda od wczoraj ma biegunkę :wściekła/y: . Ale liczę że jakoś przejdzie bez innych problemów ;-)
No właśnie Ania jak tam przygotowania?
A wiecie my planujemy w końcu też w tym roku wziąźć ślub ale narazie tylko cywilny :cool2: .
Bo Kościelny to w Polsce bo to za dużo rodziny i w ogóle.

Eh pozazdroscić WAm tej zimy. Nicole nie wie co to śnieg.. a tak by chociaż się pobawiła :laugh2:
Oki zmykam bo nam tu goście się dobijaja do drzwi! miłego wieczoru !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry