Witajcie !
Nikola również w dalszym ciągu chodzi z pieluchą . Doskonale wie co to nocnik i do czego służy i robi do niego siusiu i kupę na moją bądź mamy wyczutkę NIESTETY SAMA NIE WOŁA
. Postanowiłam przeczekać i nie zmuszać jej .
Aaaaaaa , a po nocy zawsze ma mokrą pieluchę i nie ma mowy o spaniu bez .
Sandra ja pościel Nikoli zmieniam często bo i naszą zmieniam często - lubię świeżą i pachnącą pościel.
Aniu , a już myślałam ,że w zachwyt wpadnę ! Wiesz czasem tak jest ,że jak się bardzo chce to nie wychodzi . A rada ? KOCHANA ! codziennie ! (wtedy większa szansa na dziewczynkę )
Wróżka tego za Pawła nie załatwi ;-)
Moja córka też już wyedukowana religijnie można by rzec wykształciuch;-) taka obcykana
;-)
A ja jestem zmęczona jakaś
Ta pogoda mnie dobija . Śniegu wyczekuję , żeby na narty ruszyć , a tu nic
Pozdrawiam , Magda
Nikola również w dalszym ciągu chodzi z pieluchą . Doskonale wie co to nocnik i do czego służy i robi do niego siusiu i kupę na moją bądź mamy wyczutkę NIESTETY SAMA NIE WOŁA
. Postanowiłam przeczekać i nie zmuszać jej .Aaaaaaa , a po nocy zawsze ma mokrą pieluchę i nie ma mowy o spaniu bez .
Sandra ja pościel Nikoli zmieniam często bo i naszą zmieniam często - lubię świeżą i pachnącą pościel.
Aniu , a już myślałam ,że w zachwyt wpadnę ! Wiesz czasem tak jest ,że jak się bardzo chce to nie wychodzi . A rada ? KOCHANA ! codziennie ! (wtedy większa szansa na dziewczynkę )
Wróżka tego za Pawła nie załatwi ;-)
Moja córka też już wyedukowana religijnie można by rzec wykształciuch;-) taka obcykana
;-) A ja jestem zmęczona jakaś
Ta pogoda mnie dobija . Śniegu wyczekuję , żeby na narty ruszyć , a tu nic
Pozdrawiam , Magda
gume dostaniesz!!! heheheh dobre.
taka wesoła że szok.. chociaż dzisiaj jest ciut chłodniej bo wiaterek taki lekko mroźny ale słonko pięknie świeci aż milutko.