reklama

Październikowe skarby :)

hello.... i ja zapominalska
CAŁUSKI I BUZIAKI DLA TYCH PAŹDZIERNIKOWYCH SKARBÓW
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!
Przepraszam...ale jestem padnieta i od kilki dni nieprzytomna....
Damianowi sie nie poprawiło.................juz wymiękam.....
Kiedy mu się znowu przestawi...byl takich kochany jak o 20 już lulał....

reklama
Witam !

No i mamy zimę ! Nikola z zaciekawieniem przyglądała się wczoraj białemu puchowi :-) Krzyczała "mamuś - zimne " :tak: Pokazałam jej zdjęcia z zeszłego roku - ale się cieszyła !

Hmm dawno nie pisałyście dziewczynki o sukcesach nocnikowych swoich maluchów . Czy już wszystkie skarby chodzą bez pieluchy ?
Tzn. wszystkie oprócz mojego skarba :wściekła/y: My cudujemy , a to nakładka na kibelek , a to inny nocnik..... , a i tak wszystko o kant dupy potłuc:no:
Leci z informacją jak już nawali do pieluchy:zawstydzona/y:

to tyle....

Pozdrawiam , Magda

Witam,

U nas snieg byl juz w czwartek, Sonie zabralam juz na poranny spacer z pieskami, bo balam sie, ze popoludniu juz moze stopniec - Sonia byla zachwycona. Cala droge szla i mowila "snig", oczywiscie nie bylo mowy by szla po odsniezonym chodniku, musiala wchodzic w najwieksze zaspy :-D

Nocnik... Magda nie poddawaj sie, u nas wygladalo podobnie, czasem udalo sie jej na czas zawolac, ale w wiekszosci po fakcie. Przelom nastapil gdy sciagnelam jej pieluche na stale. Oczywiscie nie obylo sie bez latania ze szmata, ale Sonia szybko zaczela wolac na czas.
Zakladam jeszcze na noc, ale chyba niedlugo pomysle o sciagnieciu, bo zadko pieluche ma mokra. Czesto budzi sie w srodku nocu i wola... Oj jak mi sie w tedy nie chce wstawac :zawstydzona/y:

Ale sie rozpisalam...

Pozdrawiam,

Witam
Wpadam na chwilkę !
Noooooooooo i doczekałam się Mroczek odpadł :tak:
Ale to na marginesie ....
Czy oglądałyście wczoraj SUPERNIANIĘ ? Jezuuuuuu - koszmar ! Jeszcze nie widziałam takiego braku wychowania ! Wyzwiska , plucie , bicie .....
Szok !

hej dziewczyny!!
magda niestety nie bradzo moge obstawiac teraz w tańcu z Gwaizdami bo nie oglądałam go zbyt często.Teraz tez nie oglądałam ;-(
A co do nania to TRAGEDIA!!!! Kużwa jak bym miała takie dzieci to chyba bym się pochlastała.Jak można dopuścić do takiego czegoś.SZOK,skąd dzieci znają takie słowa i takie odruchy ......ZAŁAMAŁAM się jak zobaczyłam ten odcinek.Mój Damian to aniołeczek w porównaniu z tymi dziećmi.Całe szczeście że mieli okazję poznać NIANIE.....tylko jestem bardzo ciekawe jak ich życie wygląda teraz poza kamerami...czy rzeczywiście jest już tak pięknie??
Co do nocnika to nic sie nie zmieniło.NADAL WALI W PIELUCHĘ I jest totalna katastroa z nocnikiem.ostatnio widziałam że robi kupkę i chciałam posadzic go na nadstwkę na tron.Posadziłam się ale krzyczał daj pupa daj pupa PUPA - znaczy pielucha.Pytam sie go zrobisz kupke w pieluchę a on na to z rozkosza takim słodkim .TAAAAAAAK. i tak tez się skończyło.na kibelku siedział chyba ze 20 min. nic nie wydusił a tylko mu założyłam pieluche kupa poszła jak tralala.
Nie wiem jak to dalej będzie.....
Pzdr.ANIA

Witam !

Coś cicho u nas !

Ania - u nas Nikola załatwi się kiedy ją posadzę na nocnik , ale nie woła ,że chce siusiu itd , albo zawoła sporadycznie :wściekła/y: Cóż czekają nas pieluchy jeszcze ze dwa lata ;-) :tak: :-)

W Superniani najbardziej nam się podobało kiedy pierdołowaty tatuś wrócił z pracy, a synalek do niego " ty menelu " :szok: :tak:
Rodzina mieszkająca na warszawskiej Pradze - czego się spodziewać !?
Mamy przykład do czego prowadzi brak konsekwencji i głupota dorosłych myślących ,że biciem załatwi się wszystko .

Pozdrawiam , Magda

Kurcze rzezcywiście ciuchutko tu.ja ostatno kiedy siadam do kompa i chce wejsc na BB to nigdy nie moge.Zawsze jest tu jakis problem.Pokazuje mi nie ma takiej strony..... Teraz jedynie mi sie udało zalogować.
Co do Tańca z gwiazdami oglądałam ostatni odcinek i tak myslałam ze Rusin wygra.
Od jutra bede podawać Damianowi szczepionke uodparniajaca,za duzo choruje...i tak razem z panią dr doszlysmy do wniosku ze czas to chyba jest wyjscie.
Zobaczymy jak sie sprawdzi.
Ania

Witam
Dawno nie zagladalam bo znowu mialam problemy z logowaniem :wściekła/y: :baffled:
Dzisiaj przyjezdza do nas brat Roberta z Anglii z zonka :) chlopaki jutro ida na mecz :) Polska-Belgia :)))
A tak to w porzadku wrzuce kilka fotek lobuza ;)

reklama
Witam,

A u nas... Juz dobrze.
W czwartek w nocy Sonia obudzila sie z taka dusznoscia, ze myslalam, ze zawalu z przerazenia dostane - wezwalismy pogotowie - miala zapalenie krtani. Do dzis bylysmy w szpitalu w Bytomiu az, bo to jednyny na slasku szpital z laryngologia dziecieca. Personel byl mily, Sonia zostala uznana za najgrzeczniejsza i najdzielniejsza pacjetke. A od dzis kurujemy sie do konca w domku.

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry