reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Pisałaś Moniaa pisałaś :tak: - miesiąc temu , że ma 94 cm he he , coś mała szybko rośnie;-) Jak ja chcę Nikolę zmierzyć to za każdym razem mi inaczej wychodzi bo to przecież nie ustoi .

No wlasnie za szybko rosnie. Pediatra mi mowi ze to nie mozliwe ze miala 94cm, a ja doniej sama pani ja mierzyla!!! U nas nie ma problemu z mierzeniem, Pani stawia Nicole pod sciana i z gory sciaga taka tasme i tam pisze ile to jest cm :). Mierzymy sie nago wiec mysle ze to jakas rzeczywista miara.. no ale.. . zobacyzmy :)

SIABA dobrze ze maly juz doszedl do siebie:)
zdrowka dla maluchow!!!

Witam !

Moniaa na pewno wkradła się jakaś pomyłka . Ale jeśli w tej chwili Nicole ma rzeczywiście 100cm to jest wysoko ponad przeciętną - powiedz czy malutka nie wspomina , że bolą ją nózki , rączki...?

A u nas , po staremu .... Nikola zdrowa , ma się doskonale .
Chętnie zostaje już u babci :tak: co niezmiernie mnie cieszy .

Pozdrawiam , Magda

Witam,

Monia, to Nicle ma przyrost... Mam nadzieje, ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji zdrowotnych.

U nas wsumie dobrze. Sonia juz zdrowa, wczoraj caly dzien spedzilysmy na dzialce, dzie jak tylko sie wyspi wybieramy sie do lasu, by pieski sie wybiegaly.

Pozdrawiam,

Witam !

Moniaa na pewno wkradła się jakaś pomyłka . Ale jeśli w tej chwili Nicole ma rzeczywiście 100cm to jest wysoko ponad przeciętną - powiedz czy malutka nie wspomina , że bolą ją nózki , rączki...?

A u nas , po staremu .... Nikola zdrowa , ma się doskonale .
Chętnie zostaje już u babci :tak: co niezmiernie mnie cieszy .

Pozdrawiam , Magda

tak byl problem z nozkami, musze jej masowac codziennie wieczorem nozki. No i wlasnie mozliwe iz od tego. Raczki nie bola.. ale czasem poplakuje w nocy wlasnie przez to ale jak pytam co boli to nic nie mowi, wiec masuje nozki.

Ogolnie moje dziecie poszlo pierwszy dzien po chorobie do zlobka no i normalnie podmienili mi dziecko :D taka wesola, rozgadana.. i samodzielna :d normalnie szok hehehhe.

Moniaa , dlaczeo pytam - otóż , syn mojej ciotki , rósł właśnie tak szybko i bolały go nóżki , plecki ... lelarz zalecił jej właśnie masowanie - ale to już wiesz . Ciotka często sprawdzała mu też kręgosłup - czy prosto rośnie , nie ma skłonności do zgarbiania , skoliozy itp.
A wyrosło z niego zdrowe chłopisko -2metry i 5 cm hehe - to Cię czeka koszykarka albo modelka z dłuuuugimiiii noooogamiii:tak: :-D :-)
Sandra pozdrów las ;-)
Buziaczki , Magda

Tak Magda wiem o masazach, ale i tak dziekuje za zainteresowanie :)
Glowa mnie boli juz od tej pogody, chcialabym aby juz przyszly przymrozki i te wszystkie wirusiki wykurzylo ;)

O BOSHE.....ALE MIAŁAŚ Moniaa przezycia:(.Nicole rzeczywiście chyba na modelke sie szykuje:)Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Ja ostatnio trochę zaganiana dopiero teraz czytam wasze posty....
Damian narazie zdrowy.
Z piątku na sobotę miałam pierwszą większą rozłąkę z Damianem .Byliśmy w Pradze i zostawiliśmy go do soboty wieczorem z niania.
Rozłąke chyba Damian zniósł lepiej niż ja.Mi się tęskniło brdzo, ciągle myśłałam co robi...a jak dzwoniłam to nie chciał ze mną gadać tak był zajety zabawą.
Pozdrwionka idę lulu odpocząć.

reklama
Czesc, u nas tez póki co - odpukać...
Poza tym wszystko ok, jakos se radzimy. Bilans mamy w srode, jak se da zmierzyc sie i zwazyc to bedzie ok.
Mma nadzieje ze przeszly mu te lekarzowe nerwy bo na dentyscie sie przecwiczyl. Nie wiem czy wam pisalam ze ma juz 4 plomby we wszytskich czworkach. Teoretycznie nie ma sie czym chwalic ale przy ostatniej nie pisnal ani slowkiem. Dopiero jak pani go rozwiercila i wlozyla plombe to zaczal stekac bo juz chyba za dlugo bylo.
A wczoraj mieszam zupe i mowie: ciekawe czy ta zupa jeszcze dobra. A moj syn: "smaczna.... tak myślę" :baffled:
pozdrawiamy
M&M

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry