reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Magda, no, teraz to juz wlasciwie nic powaznego. Na badaniach okresowych w firmie okazalo sie, ze ma guza na tarczycy i teraz juz po wszystkich badaniach wiemy, ze to guz niegrozny, niejednorodny z jakimis torbielami, wiec mu to wytna i bedzie po sprawie. Na swieta bedziemy juz razem bez guzow.

Sonia tez na pytanie ile masz lat odpowiada "tzy", a pokazuje palcami dwa :-)

Pozdrawiam,

reklama
Sandra , widzę , że jesteś na BB
Wiesz co ale numer moja Nikola robi identycznie:-D też pokazuje dwa.

No to mieliście nerwówkę z tym guzem.... nie zazdroszczę !
ale najważniejsze że wyniki badań okazały się przyjazne na swój sposób, rzecz jasna , bo operacja będzie , ale to na spokojnie ...
Trzymam więc kciuki.

Witam
U nas jakos leco pomalutku.
Wkurza mnie to BB bo nogdy wieczorem nie moge na nie wejsc.
Sandra trzymam kciuki za Rafała.
My jestesmy w wirze zalatwiania spraw zwiazanych z weselem.
Zdrowko jak narazie dopisuje ...odpukać....poza tym ze jakis wirus na chwilke mnie dopadal...ze biegalam ciągle do wc.Ale juz mineło.
pozdrawiam was serdecznie.
Ania

O cholera !!!:no: Basiu , tak mi przykro :sick: Trzymaj się kochana !
A od kogo Matuś złapał to dziadostwo ? Ma już wysypkę ?
Co mówi lekarz , chyba na Święta Mati będzie zdrów ?!

Resztę całuję i mam nadzieję , że nie chorujecie ?!

Buziaczki , Magda

Witam,

dzięki dziewczynki za posty. Szkarlatyna przenosi się drogą kropelkową, dorośli przechodzą jako anginę bo to rodzaj paciorkowca.

Magda - wysypka była pierwsza, w życiu nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wysypane - łącznie z pisiorkiem i podeszwami od stóp.

Bardzo się wystraszyłam na początku bo to kiedyś była choroba śmiertelna, później Pani doktor powiedziała że trzeba pilnowac żeby mały się nie męczył, nie biegał nie skakał itd. bo przy szkarlatynie jest bardzo obciażone serduszko

Ale teraz po 3 dniach antybiotyku jest o niebo lepiej, nie ma gorączki, wysypka bardzo zbladła tylko skóra zrobiła się taka szorstka w dotyku jak jaszczurki ale to dlatego, że będzie schodzić.

Do świąt będzie ok. taką mam przynajmniej nadzieję.

Pozdrawiam
Basia

reklama
Witajcie !

Basiu , super , że choroba przebiega w miarę łagodnie .
Na pewno do Świąt Mati będzie zdrowy.

A u nas .... porządki :wściekła/y: Boże , nie wyrobię się ! :-p Mam jeszcze tyle do zrobienia . Jak przyjedziemy z pracy , mam naprawdę niewiele czasu na codzienne obowiazki , a co dopiero na generalne porządki :baffled:

Nikola na szczęście potrafi zająć się przez jakiś czas sobą , co ułatwia mi ogarnianie chałupy.

Pozdrawiam , Magda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry