reklama

Październikowe skarby :)

No witam
jestesmy po bilansie. Michas ma 93 cm wzrostu i waży 15,5 kg. podobno super forma i wymiary.
Poza tym darł papę na całą dzielnicę chyba..

Pozdrawiam
Monika

reklama
hello
Nam wychodzą 5 mamy już dwie.Dzielnie to znosi moj synulek :-)
A zmieniając temat to postanowii śmy zpawłem wziąc ślub kościelny:)
Hajtamy się 10 lutego.
teraz jest szał załatwiania wszystkich formalności sala , zaproszenia ,itd....
pzdr

Helloo !

No i niestety wzięło i moją córkę . Ma czerwone gardło, w nocy ciągle płakała..... Byliśmy dziś u lekarza. Niby nic poważnego , typowa infekcja wirusowa...
Ech już się odzwyczaiłam od choroby w domu.....

Aniu , super ! będziemy pić wirtualnego szampana ! i śpiewać sto lat Młodej Parze.

Wiecie co moja mama zauważyła ,że Nikolę interesują literki i tak z głupia frant na Nikoli pytania co to ? mówiła jej : a , m , t .....
I teraz Mała przynosi książkę i pokazuje litery , które zna.

Pozdrawiam , Magda

Witam !

U nas już prawie dobrze . Nikola ma ładne gardło , katarek jeszcze jest , ale na wykończeniu. Generalnie szybko zdrowieje :tak: moja córka.

Mam nadzieję ,że i u Was wszystko gra i dzieciaczki zdrowe ( Basiu napisz jak Mati )

A ,że dziś Mikołajki , to życzę tym małym i tym dużym maaaasę prezentów.
Buziaczki , Magda

Witam,

U nas tez zdrowi wszyscy... No tylko Rafal cos przeziebiony, ale najwazniejsze, ze Sonia juz OK.

Magda, dobrze, ze Nikola tak szybko zdrowieje. Fajnie, ze interesuje sie literkami, u nas sa na topie liczby. Liczy nawet do trzech, ale nie sadze by zbyt swiadowmie, poprostu na zajeciach jakie chodzimy duzo jest piosenek w ktorych spiewa sie "raz, dwa trzy". :-)

Ania - super, mnie tez tak ostatnio przyszlo, bo my to nawet cywilnego nie mamy :zawstydzona/y: Narazie jednak Rafal bedzie mial operacje i tylko tym zyjemy.

Pozdrawiam,

reklama
Witam

Sonia na matematyczkę wyrośnie - super !
Nikola uwielbia cyfrę 3- pytamy - ile masz lat ?- ćsi(trzy) ,ile czekoladek zjadłaś -ćsi .....:tak:

Sandra zasiałaś nutkę niepokoju - mam nadzieję , że to nic groźnego i Rafał szybko wróci do zdrowia , aby stanąć z Tobą na ślubnym kobiercu.

Pozdrawiam , Magda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry