reklama

Październikowe skarby :)

reklama
http://imageshack.us
Nie wychodzą mi zdjęcia z wesela , może jutro poproszę Roberta to mi poprzestawia funkcje aparatu
Sandra !
kiedyś mi się podobała , ale gdybym teraz wychodziła za mąż ...
Widziałam ostatnio REWELACYJNĄ suknię . Ale to już za mną !
Właśnie ,właśnie na Was kolej !
No i jak poznałybyście mnie ?????

Magda!
W życiu bym nie powiedziała że to Ty.
Przede wszystkim CZARNE włosy....
Suknie.... sukniami z roku na rok jest coś nowego dlatego byś wybrała inną .Najważniejsze że była piękna w momencie ślubu.Ale co tu dużo mówić każdam Panna Młoda zawsze wygląda PIĘKNIE.......
Ciekawe co bedzie ze mną ...bo ze mnię bedzie taka Panna Młoda ..yyy trochę przeterminowana heheh.
A wracając do zmiany pamiętacie Basię .....kiedyś pokazywała nam fotki ze swojego ślubu ......tez jest była zupełnie inna.
Co czas z nami robi.....................:-)
A propo Basiu ...gdzie się podziewasz??

Witam Wszystkie Mamusie i Dzieciaczki.
ANIU nie dziwie sie ze nas nie zapamietalas ilez ja tych postow tu napisalam 1 moze 2,(ale milo ze chociaz jedna z Was o nas pamietala :happy: )
Gdy zaczelam zagladac a ten watek moj Kamilet byl w niezafajnym okresie swojego zycia tzn.Mamusia musiala robic z nim WSZYSTKO wiec nie mialam okazji z Wami pisac,od 10 miesiecy pracuje i co jest najgorsze i wyczerpujace to to ze mam system 3 zmian i dwa dni w tygodni po 12 godzin :-( .Wiec czasami siadalam przed komputerem i sily mialam tylko na czytanie o Waszych radosciach i smutkach zwiazanych z Waszymi pociechami i nie tylko ;-)
bo na pisanie juz ich nie starczalo
:no:
Moze teraz bedzie inaczej i czesciej starczy mi sil na wyskrobanie czegos u Was :laugh2:.
Gorace Pozdrowionka ode mnie i od Kamilka :-)

Witam,

Magda jestem w szoku, wygladałaś pieknie tylko zupełnie inczej niż teraz :) Jak znajdę chwilkę to sama się wkleję sprzed 4 lat - nawet ja widzę, że ta laska na zdjęciach to jak nie ja :)

Paulka - witamy w gronie pracujących mam - fakt z czasem krucho i nie zazdroszczę zmian mój mąż tez tak pracuje na szczęście poza latem ma weekendy wolne.

Pozdrawiam
Basia

He he , wiedziałam ,że Was zaskoczę :tak: :tak:
Wtedy włosy nie były czarne ,a ciemno brązowe .
Niestety nie mogę Wam się pokazać z czasów studenckich i licealnych - zdjęcia są małe , słabej jakości i nie wychodzą mi fotki cyfrówką .
A szalałam wtedy z fryzurami i kolorami . Chyba najgorzej wyglądałam z krótkimi włosami bo nie dość ,że chuda to jeszcze na głowie nic nie miałam.
Dotknięta zębem czasu uznałam ,że najmłodziej ;-) wyglądam w jasnych włosach i tego się póki co trzymam.
Siaba ja nie widziałam Twoich zdjęć ślubnych !
Ania ! Poproś Basię o wklejenie, to nie wymiga się brakiem czasu ;-) no chyba ,że przyszła @

Paulka , pamięć to moje skrzywienie zawodowe;-)
Kamilek jest boski na fotkach:-)
Pisz jak najczęściej !

Wczoraj byliśmy na urodzinach córki mojej koleżanki . Wśród małych gości była dziewczynka o 7 miesięcy starsza od Nikoli .
Zosia - bo tak ma na imię, waży 26 kilogramów :szok: i jet o głowę wyższa od Niusi - oczom swoim nie wierzyliśmy .
Niestety waga wprost proporcjonalna do ilości pochłanianych słodyczy , kanapek , ciast... , a mamususia się cieszy , że dziecko dobrze wygląda ,
a mnie się zapytała czy Nikola , aby nie chora bo tak żle wygląda - że chuda i blada :szok: :confused: :confused: :confused:

Ale się rozpisałam
Buziaczki , Magda

A prosze bardzo wybrałam same smaczki :)

Przed - tylko sprawdzę czy działają zdjęcia

48rntw9.jpg

Witam!
Oho widzę iż wzieło Was na wspomnienia :-) Super zdjecia ależ się pozmieniałyście :-D :eek: hihi
Witam Cię Pauli ;) ja niestety też nie pamiętam :-p
:-p A co u Nas młoda zdrowa broi :tak: :tak: jutro idę do przedszkola na rozmowe czy młoda się nadaje !:szok: :confused: no i czy nam to odpowiada.. także jutro zobaczymy.
Pozdrawiam!

reklama
Madzia ale do siebie niepodobna, bo Baska to na bank wyciela z gazety jakas modelke. Przeciez w rzeczywistosci jest duzo grubsza i brzydsza, hehe

Ok, wieczorem postaram sie wygrzebac moje foty i tez Was moze troche zaskocze.

U mnie bedzie jeszcze starsza moda bo sprzed 8 lat, hehe

Pozdrowionka
Monika

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry