reklama

Październikowe skarby :)

dzieki dziewczyny
Jestem na chwilke ..w łaśnie pozegnalam ostatich gosci ,jestem padnieta a mam tyle wrazen ze trudno teraz mi pisac,powiem jedno
BYLO ZAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBIŚCIE..szkoda ze taka impra jest tylko raz w życiu.
czulam sie naprawde jak krola, spadam odezwe sie ze swiezym umyslem.
napisze cos wieczorem....
musialam do was napisac!!!!!!!!!!!!!buuuuuziaki

reklama
Aniu ! poczekamy , poczekamy ... Wyśpij się kochana i zdawaj relację ...

A co u Was ?
Sandra - dawno Cię nie było :confused: Jak w pracy - bo zakładam ,że pracujesz ? Zapewne masz i sesję ? Odezwij się na chwilę :tak:

Monia - Nicole zdrowa ?
Basiu ???
Rondzia ???
My w sobotę byliśmy na balu , tzn Nikola była :-p Rewelacyjnie się bawiła
w wolnej chwili wrzucę fotki.
A ja ..... popalam papieroski znowu ....:zawstydzona/y: A zaczęło się od niewinnego wyjścia na babski wieczór ... Ale było SUPER !

Pozdrawiam , Magda

Witam,

Magda, pracuje, sesje tez mam, a wczoraj zmarl dziadek, wiec sporo sie dzieje.
W pracy fajnie, narazie bez wiekszych wpadek, mam za soba pare samotnych zmian - bo do niedawna byla ze mna jakas dziewczyna, ktora pokazywala co i jak, ale czas juz samodzielnie pracowac. Goscie sa nawet mili, czasem trafi sie jakis mniej zyczliwy, ale jak narazie to slysze glownie komplementy :-p
Sesja - juz trzy egzaminy z mna - wszystkie zaliczone, jeszcze jeden przedemna - najciezszy, mam nadzieje, ze pojdzie rownie dobrze jak poprzednie.
A dziadek mial raka, wykryto go jakis rok temu, tak w marcu. Przez ostatnie dni rak zaatakowal juz mozg, dziadek nie kontaktowal, wiec wsumie wszyscy odetchneli, ze taki stan nie trwal dlugo, ze sie juz nie meczy. Jutro idziemy na pogrzeb.

Magda - super, ze Nikola wybawila sie na balu, a Ty rozerwalas sie na babskim wieczorze.

Pozdrawiam,

Aniu,

jak jak zwykle spóźnione ale szczere wszystkiego naj na nowej drodze, żeby było lepiej niz teraz.

My tez balowaliśmy w weekend juz pod kątem Walentynek :laugh2: Wybraliśmy sie na kolację do chińskiej restauracji i potem na balety. Nie powiem całkiem się wyszalałam :)

Magda z papiersokami to u mnie tez tak się zaczęło, na szczęście zwykle palę jednego/dwa dziennie więc bez tragedii.

Pzdr.
Basia

Witam
Magda Oho papieroski:no: !! Fajnie że się Nikola wybawila :-)
Sandra Szczere kondolencje.. no cóz tak bywa....
Fajnie, że jesteś zadowolona z pracy no i gratulacje zdanych egzaminów, ostatni też zdasz!:-)
Basiu O to widzę że i Wy pobalowaliście! super :-D

No my imprezowaliśmy z przyjaciółmi w weekedn :-) było całkiem fajowo!
Nicole zdrowa!!! tfu tfu!:-D
Jutro mamy baski wieczorek, a w środe wybieramy się do restauracji Robert zaprasza:-)

Monia , już płonę cała .... ze wstydu;-) :zawstydzona/y: Ja jak Basia 2-3 papieroski.
Dobrze , że malutka zdrowa :-) należy jej się po takich przejściach !

Sandra , moje kondolencje :-(
Dobrze , że układa Ci się w pracy i na studiach .

Pozdrawiam , Magda

No to daje fotki.
Bo co tu dużo mówić:

W kościele -koniec mszy;wracamy od ołtarza

Przywitanie chlebkiem

Szampan

Gorzka wódka

Za stołami

Tort

Jemy i sukienka od tyłu ;-)

Oczepiny

Pawła musznik zawisł.....walka była ostra

Moja wiązanka

18627653oo8.jpg

narazie tyle jak tylko bede miala zdjęcia od fotografa to wstawię:-)

Buziaki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry