reklama

Październikowe skarby :)

Ania, zdjęcia super i i panna młoda niczego sobie.
Najmniejszy świadek rewelacyjny. Jak się bawił?

Pozdrawiam
Monika

p.s. u nas bunt dwulatka - idę szukać gałęzi dla siebie albo dla małego miejsca w poprawczaku

reklama
Damian był pierwszoligowy .na parkiecie wyrywał młode laski, ukradł z kuchni kawę i kelner go ganiał po sali, obowiązkowo siegał po kielicha:-)
najgorzej lataniem za nim zmordowana była nasza niania.Zjechali o 23.30.
Damiana było wszedzie pełno....jak w amoku.Ale był tak skonany że długo do wyjazdu nie trzebabyło go namawiać.Ogólnie sposał się na 6 .
Nam też goście wszyscy dopisali z czego najbardziej bylam zadowolona...bo to róznie z tym jest.
jedzenie...z opowiadań było smaczne ......samam zajadłam tylko dwa pierwsze dania i na koniec żurek.....na reszte niemialam czasu.Ogólnie non stop na parkiecie......i tam gdzie trzebabyło się napić.
DJ rewelacja....warto było w niego zainwestować......i nie załuje ze dalismy 3 razy tyle niz normalny dj.Wszycy chwalili i nie dowizali ze taka zabawa nie tylko musi byc przy orkiestrze.Naprawde bylo świetnie.Muzyka dokladnie trafiona w serca gości.
Na parkiecie nie bylo chwili zeby był pusty......ostatni goście wyszli równo z nami.jak na takie hulanki to w szoku jestem ze do 7 jeszcze ktos wytrzymal.Dj nas pozegnal oczywiscie wybrana piosenką.
W domu goscilismy znajomych z Hajnowki takze o jakims wielkim odsypianiu nie bylo mowy.Tak naprawde to dzisiaj moge powiedziec ze sie wyspałam.W poniedzialak jeszcze mielismy gosci zlozonych z bandy sąsiadow....a mamy tu taką ekipe co pietro:) 3-4-5 piętro......dziwie sie ze pawel zwlekl sie do pracy.
Takze podsumowując skromnie to było najlepsze wesele na jakim byłam.

Pozdrawiam przesyłając buziaki Ania

Witam
ANIA ZDJĘCIA ŚWIETNE! SLICZNIE WYGLĄDAŁAŚ :-) SUPER ŻE IMPREZA UDANA!!! GRATULACJE!!!

KOCHANE W DNIU ŚW. WALENTEGO ZYCZĘ WAM SAMEJ MIŁOŚC I ŚŁODKOŚCI!!!! :laugh2: :-)

SIEMKA,

MONIA, SANDRA DAWAC JAKIEŚ ZDJĘCIA WASZE :) WSZYSTKIE SIĘ POWKLEJAŁY TYLKO NIE WY. NIE WAŻNE, ŻE BEZ ŚLUBU MOGĄ BYĆ Z JAKIEJŚ IMPREZY RODZINNEJ.

PZDR.
Basia

NO WŁAŚNIE
Basia i Monika mają racje....
Dawać foty!

No i ..............

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ŚWIĘTEGO WALENTEGO !!!!

1.gif

Witam
Jesteśmy po pierwszej wizycie u dentysty ;)
Nicole zachowała się super!!! grzecznie usiadła na fotelu i dała sobie zajrzeć w zabki ;)
Wszystko w porzadeczku ;) ale mamy przychodzić co pół roku do kontroli aby mała przyzwyczaić do dentysty ;).dentysta pokazywal jej narzędzia ależ miała frajdę wszystko mogła dotknąc super ;)
do 12-tego roku zycia leczą ząbki dzieciom za darmo, a powyżej już tak jak dorosłym za 10 euro ;) czyli groszowe sprawy.
Pozdrawiam!

MAGDA udanego odpoczynku!

U nas z zebami tragedia. Bilans: 4 plomby w czwórkach, górne jedynki i dwójki polapisowane bo zaczeky sie psuc wiec sa teraz czarne kropki a od dzisiaj lakujemy 5-ki.
Pozdrawiam

reklama
Au nas wszyscy chorzy....
Ja mam zapalenia gardła i tchawicy:(
Damian ma nieżyt gardła
Paweł tydzień zwolnienia z pracy..
Głosu nie mam wcale..........nic nie mowie bo nawet jak chce cos powiedziec to marnie mi to wychodzi.Boli jak cholera nie mozna nawet sliny przelknąc nic juz nie mowie o jedzeniu i piciu.tak mnie wzielo w niedziele.....oczywiscie bez antybiotyku sioe nie obeszlo.
spadam do wyrka
buzka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry