reklama

Październikowe skarby :)

Witam
Głowa mi pęka niesamowcie.. dzisiaj była u nas chrzestna Nicole z synkiem-Cyprianem.. NIcole się wybawiła. Pojechałysmy na zakupki do supermarketu a tam zawsze mają jakąś karuzele no i dzisiaj były autka więc dzieciaki pojeździły...
wrzuce Wam kilka zdjątek słabej jakości bo robione telefonem.. :)
Image002.sized.jpg

Na poczatek była ciuchcia.. Cyprian po 2 okrążeniach miał dośc i chciał wysiąść!!!
Image007.jpg

Nicole super się bawiła...
Image011.sized.jpg

Dlatego potem wsiadła do innego autka :) ale juz sama z kotkiem.
Image013.sized.jpg

:D

ANIA zdrówka dla WAS!!!!
u nas Nicole coś ma katar.. ale liczę że to się nie rozwinie :eek:

reklama
Witam,

Ania - mam nadzieje, ze juz u Was wszyscy zdrowi.

Monia - widac Nicole miala super zabawe.

U nas wszyscy zdrowi. Czekamy teraz tylko czy Sonia zachoruje na ospe, bo podobno panuje w przedszkolu, ale jak narazie - juz ponad tydzien - Sonia nic... Wsumie nie wiem, czy sie cieszyc, czy nie, bo chcilalbym, by miala ta chorobe juz za soba.

Pozdrawiam,

Witajcie koleżanki :tak:

Wróciliśmy cali , szczęśliwi , bosko zmęczeni :tak:
Było fantastycznie ! Pogoda cudowna !
Białka Tatrzańska niezmiennie mnie zaurocza.
Wpadnę później , opiszę szczegóły i wkleję zdjęcia.

Jestem …
Drogę mieliśmy przyzwoitą , Nikola trochę spała , trochę jadła , trochę pooglądała bajek .
Pensjonat całkiem, całkiem . Mieliśmy do dyspozycji apartament z dwoma sypialniami łazienką , dużym salonem i pięknym widokiem.
Ze stoku często schodziliśmy o godzinie 22 więc nie korzystaliśmy z uroków gastronomicznych szlaków białczańskich.
Nikola chętnie zostawała z babcią i dziadkiem. Chodzili na sanki , lepili bałwany …
Pod Kotelnicą – kompleks wyciągów – znalazło się również miejsce specjalnie dla małych dzieci , z małym orczykiem , sankami , klockami….

Jesteśmy wypoczęci , ale wcale nie chętni do pracy;-)
A oto zdjęcia :

Witam,

Madga ale Wam zazdroszcze, my w tym roku nie mamy szans nawet na jedenodniowy wypad w gory... Coz, odbijemy sobie w przyszlym roku ;-)

Super, ze wypoczeliscie i mieliscie fajna zabawe... a praca... nie dziwie sie, ze nie macie na nia ochoty po takim wypoczynku ;-)
A Nikola ma dlugie wlosy.

Sonia mi sie w koncu rozgadala. Chodzi i pyta ciagle "co to jest", kazde zdanie konczy slowem "wiesz". Super wszystko odmienia.

Pozdrawiam,

Witam
MAGDA no super że wydad się udał!!!
Ależ Nikola ma długie włoski!!! :szok: :-)
SANDRA no widzisz :) a tak się martwiłas!!!
A u nas niby wszystko Ok ale młoda ma jakieś nocne koszmary :-(
płacze w nocy i przychodzi do nas.. nie wiem co jej poradzić. Dzisiaj zostawiłam zapaloną lamkę.
A pisałam że już całkiem bez pamków chodzimy :laugh2: tylko na noc hihi w końcu!!!

Jeeeeeshu jakie nikola ma włosyyyyyy SZOK
Magda po zdjęcia widac że zabawa była superwoska..... no i nie ma jak babci z dziadkiem:)
My niestety zdani na siebie...dobrz że jest niania:)
My powoli dochodzimy po chorobie do siebie ...damiana jeszcze trzyma...ma beznadziejną chrypkę.
A zmieniając tema pokaże wam fotki jeszcze ze śłubu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry