reklama

Październikowe skarby :)

Hej babolki dawno nie zaglądałam!
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia kobiet! :)
witam nową mame :)

U nas wszystko w porzadku kupiliśmy nowy rowerek Nicole ;) taki "dorosły" ;) i jest zachwycona tylko drobne z problemy z pedałowaniem :D
BASIU no to trzymamy kciuki za Was tez!
buziaczki

reklama
Witam,

Witaj Kasiu. Milo, ze nasze grono sie powieksza. Jak sobie radzisz z dwojka dzieciaczow?

Magda - gratulacje dla babci i Nikole - liczenie do 10 - super.
Ja jestem na etapie wysluchiwania piosenek przedszkolnych jak Panie Janie, czy Murzynek malutki.... Chodzi i ciagle spiewa.... A tak nazekalam, ze nie mowi :baffled:

Tak widze, ze grono starajacych sie powieksza. My te juz myslimy, ale starania zaczniemy w czerwcu.

Pozdrawiam,

Witam,

Alez spokojnie sie zrobilo na watku.
Mam nadzieje, ze to wina pieknej pogody, ale nie zapracowania.

Sonia szaleje - korzysta z pieknej pogody jak tylko moze. Siedzimy z nia na dworze do 18 i tak sie wybiega, ze jak przychodzimy do domu, to czasem nie ma nawet sily na ogladanie bajki o 19, bo juz lezy w lozku i zasypia.

Pozdrawiam,

Witam

U nas również piękna pogoda,.. dzisiaj było ponad 20 stopni :-) aż miło całe dnie spedzamy na dworzu ;-)
Nicole zdrowa, broi i wszystko w porządeczku.
Kupiliśmy jej nowy rowerek więc teraz w ogóle nie chce z niego schodzic.
Buziaczki!

Witajcie cięzko zapracowane kobietki.
Witam Równiez Kasię z październikowym skarbem.

U nas pomalutku.Jakoś leci.

Dzisiaj zrobiliśmy Damianowi niespodziankę i poszliśmy z nim do cyrku.Byłam w cięzkim szoku że Damian się tak zainteresował .Grzecznie oglądał i patrzył co się dzieje na arenie.Oczywiście na koniec nie chciał wyjść.Kupa śmiechu była ,bo razem z młodym jeździliśmy na wielbłądzie.Nie chciał z nigo zejść.......Śmiał się z klaunów jakby wszystko rozumiał.Ogólnie super , wrażenia bardzo pozytywne.Mieliśmy super miejscówke w loży na samym środku ,pierwsze miejsca.Także wszystkie zwierzątka i cyrkowców mogliśmy podziwiać z odległości na wyciągnięcie ręki.Największe wrażenie na Damianie jednak zrobiły wielbłądy, potem psy i małpki.Z wielkim zainteresowaniam patrzył równiez jak był pokaz barmanski.Barman zarzucał butelkami na prawo i lewo w dodatku stepował.

Fajnie sama w cyrku byłam chyba ze 20 lat temu:)
Przypomniałam sobie jak to jest:)

Poza tym chyba wszystko w porządku.
Pozdrawiam serdecznie....i kobietki piszcie trochę częściej jakoś się tak opuściłysmy troche.
Buziaczki

aaa i widziałyście pogode.....................znowu wraca zima:(

Witam
ANIA no to super że Damianek z cyrku zadowolony!!:-)
My będziemy musieli tez o tym pomyślec ;-)
A co u nas cały tydzień było ponad 20 stopni.. a od 2 dni jest aż 5 stopni i wichura.. deszcz. straszne! Nicole odrazu na zmiane pogode zareagowała.. dostała strasznego kataru! liczę że jakoś to minie.
w kazdym razie wszystko w porzadku tylko brak czasu na wszystko
pozdrawiamy!!

A u nas pogoda do du...... leje i wieje lipa.
Nie moge się doczekac wiosny....a propo ....mój mężyk ma 21 marca urodziny....i co by tu mu kupić??Jak zwykle odwieczny problem.Prezent!.Chyba się obwiąże czerwoną kokardką:)

Dziewczyny żyjcie tu TROCHĘ !!!!

Witam !
Jestem i ja ....
U nas też pogoda kiepska ...
Nikola na szczęście zdrowa :tak:
Oglądałam dziś "Taniec z gwiazdami " , mam nowego "ulubieńca" - pana Komarenko :no:
Jestem padnięta , idę spać !
Ale się rozpisałam :szok:

Witam,

Zgadzam sie - pogoda do kitu sie zrobila.
Sonia tez zareagowala, ale nie wiem czy to wplyw pogody, przedszkola, czy jeszcze innych nie znanych mi czynnikow - ma malutkie zapalenie krtani. Naszczecie obedzie sie bez antybiotykow, tylko pare syropkow, juz w sumie jej przeszlo.

Ania tak, tez problem z prezentami... Ale Rafal tyle rzeczy potrzebuje, ze ja w sumie takich problemow nie mam. Tylko on ma dziwny gust i trafic by mu sie cos podobalo :baffled:

Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry