reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Ale jaja ....właśnie przejrzałam sobie galerię zdjęć na BB w dzieciaczkach- uśmiech dziecka:)
Oglądałam z Damianem....wiecie jak super reagował...Troche zdjęć nam się nie pootwierało ...ale najbardzie j się rozgadał jak oglądał fotkę Nicoli  monii.Nie wiem czemu, może dlatego że jest spore i wyraźnie widać, fajnie tez reagował na siebie......Spróbujcie pokazać ten watek Waszym pociechom.....POLECAM !!!Ja się uśmiałam prawie że do łez.
Pozdrowionka

reklama
Witam,

Od paru dni Sonia swietnie sie bawi swoim telefonem. Naciska przyciski, potem bierze sluchawke, przyklada do karku :D nie trafia do ucha i mowi ouu, eeoo.
Swietnie przytym wyglada. Dzis dorwala moja komorke i robila to samo, chodzila po calym domu i uuoo, eeoo.

Kupilam jej butki na jesien i roczek. Jak zobaczyla je jeszcze w sklepie to szczelila usmiech od ucha do ucha, ubralam jej i juz nie chciala oddac. Dzis pojechlam do prababci Soni i pierwsze co jak jej sciagnelam buty to je wziela i poszla pokazac prababci... Modnisia, chwalipieta :laugh:

Co to bedzie za pare lat ::)

Pozdrawiam,

hi hi hi bo takie właśnie jesteśmy MY KOBIETY....Pozdrawiam
Czemu tu tak cicho....Gdyyie Wz sie kobietki podziewacie

Witam,

myśmy w piatek byli u lekarza mały znowu troche pokasływał ale okazało się że ma tylko lekko zaczerwienione gardziełko. Na szczęście nic poważnego. Przy okazji zwazono Matiego i cóż zdaje się że jest on największy z naszych dzieciaków bo waży 11,170 :) niestety nie zmierzono go ale zrobię to sama w domku i dam znać.

Sandros - zabawa z telefonem u nas taka sama tylko Mati woła do słuchawki BABA bo najcześciej rozmawiam z którąś babcią i zawsze daję mu słuchawke żeby posłuchał co babcia gada.

Pozdrawiam

Po wczorajszym spacerze....Damian dostał kataru...no i w nocu cośpkasływał.Dałam mu dzisiaj syropek STODAL i Nasivin do noska.Na wieczór go natre Pulmexem.Mam nadzieję że mu to przeziębienie minie....Co do telefonu to jak mu daje słuchawkę żeby sobie z kims pogadał to zawsze ją odpycha albo ciągnie żeby ugryźć.:)Trzymajcie się dzieciaczki i nie dajcie się tej zwariowanej pogodzie:/.
Pozdrówki dla wszystkich mamuś i dzieciaków

Witam kochane
Pogoda faktycznie straszna DAMIANKU zdrówka! U nas Robert chory dzisiaj go grypa wzieła musimy uważać aby małej nie zaraził.
SANDROS no własnie ja chyba w sobote też się wybieram na kupno buciczków dla Nicole. SONIA to mała strojnisia :D ciekawe jak moja sie zachowa hehe
MATI tobie też zdrówka żadnych choróbsk!!!
CO do telefonu z racji że my zajmujemy sie komórkami to nasza córcia miała szybkie doświadczenie z nimi bo ma swoich chyba 5 ale woli nasze albo klijentów :D No i ona woła BABA albo ALLO, ALLO hihi jak w tym filmie :D A woła ALLO bo tutaj nie mówi się HALLO tylko ALLo i słyszy jak my rozmawiamy :)
Oki uciekam bo cosik marudne pora na sen! :)
Miłego dzionka!

WITAM
WIDZĘ , ŻE DZIECIACZKI ZACZYNAJĄ CHOROWAĆ :( CÓŻ TAKA PORA ROKU.
NIKOLA PÓKI CO ZDROWA.
WCZORAJ SKOŃCZYŁA 11 MIESIĄC I W PREZENCIE ZABRALIŚMY JĄ DO ZOO :D
RADOŚCI BYŁO CO NIEMIARA. OD SŁONI NIKOLA NIE CHCIAŁA ODEJŚĆ.
BAAARDZO PODOBAŁY SIĘ JEJ RÓWNIEŻ MAŁPY I NIEDŹWIEDZIE.
BYŁO SUPER  :DPOLECAM
NASTĘPNYM RAZEM WYBIERZEMY SIĘ DO PŁOCKIEGO ZOO
NIESTETY W FERWORZE PAKOWANIA ZAPOMNIAŁAM APARATU WIĘC NICI ZE ZDJĘĆ :mad:
NIKOLA BARDZO CZĘSTO "ROZMAWIA" ZE SWOIMI DZIADKAMI PRZEZ TELEFON W ZWIĄZKU Z TYM ZA APARAT SŁUŻY JEJ WSZYSTKO - NAJLEPIEJ PILOTY
ŻYCZĘ ZDRÓWKA DLA DZIECIACZKÓW
POZDRAWIAM
MAGDA

Magdawos - Nikola jest z 18 października ? Bo jesli wczoraj skończyła 11 miesięcy to tak samo jak Mateusz.

ZDRÓWKA DLA DZIECIAKÓW I DLA MEŻA MONII.

Ja się zaszczepiłam na grupę teraz muszę zawlec mojego męża bo przy nim ktoś w autobusie kichnie i już ma katar. Szkoda tylko że dzieciaków nie można zaszczepić :(

O jej !
Serdeczne BUZIACZKI DLA MATIEGO I NIKOLI Z OKAZJI UKONCZENIA 11 MIESIĄCA!!!!
Zupełnie zapomniałam :(
Wiecie co trzeba zrobić listę z urodzinami naszych maluchó abyśmy zawsze wiedziały kiedy które obchodzi :D

reklama
O jejku ale zaczyna sie ta jesien.
ZDROWIA DLA WSZYSTKICH!!

My narazie sie trzymamy, ale z lozka to najchetniej bym nie wychodzila. Denerwujace, za c.o place caly rok, a jak go potrzebuje to mam lodowke w domu.

Anka.G u nas bylo to samo z telefonem. Sonia zawsze brala do buzi, moja mama po rozmowie ze swoja dala Soni sluchawke i juz bylo uuoo, eeoo.

Z tym kalendarzem to nie glupi pomysl, ja w tym miesiacu to nawet o Soni zapomnialam, naszczescie Rafal mnial glowe na karku. Ale ja teraz zyje poprawka - jutro i pojutrze :-[ Zyje wiec krucjatami i wojnami z krzyzakami.

Pozdrawiam,

Do góry