reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

SIABA - WIĘC RODZIŁYŚMY RAZEM - NIKOLA URODZIŁA SIĘ O 13,30 , A MATI ?
SANDROS ! POWODZENIA NA EGZAMINIE ! CO STUDIUJESZ ?
O BOŻE ! STUDIA ! KIEDY TO BYŁO ? CZASAMI CHCIAŁABYM WRÓCIĆ DO CZASÓW STUDENCKICH ;D
JESTEM CHYBA NAJSTARSZA Z WAS - MAM 31 LAT.

reklama
MAGDAWOS - AŻ MI SIĘ WIERZYĆ NIE CHCE - MATI URODZIŁ SIE 13,03 TO PRAWIE TAK JAK NIKOLKA

A PROPO WIEKU JA MAM 28 WIĘC O CHYBA TA SAMA KATEGORIA WIEKOWA :) BO RESZTA NASZYCH MAMUŚ SPORO MŁODSZA.

Studiuje historie, ale w przyszlym roku, najdalej za dwa lata chce zaczac Organizacje produkcji filmowej i telewizyjnej. Zobaczymy co z tych planow wyjdzie. Narazie dwa egzaminy przedemna i to dzien po dniu ::)

Sonia z babciami to mama do ostatniej nauki.

Pozdrawiam,

OOO jak się rozkręciło !!!
No włąsnie super pomysł z kalendarzykiem....

DUUUUŻO BUZIAKÓW DLA 11-miesięczniaków.Skleroza nie boli :( ja tez zapomniałam

Co do wieku to ja mam 25 lat:)
Pozdrowionka

hipcio9sh.jpg

Ja tylko na chwilkę mam dzisiaj dzień na sprzątanie! :p

Ja mam 22 latka.. jestem tu chyba najmłodsza :) ale to nie wiek ważny. Prawda?:)
Oki uciekam wieszać firanki bo okna umyłam, a potem na spacerek z małą.
MIłego dnia! :)

SIABA ! PATRZ JAKI PRZYPADEK :D
SANDOS ! WKUWAJ , WKUWAJ ! A PLANY MASZ SUER :laugh:
MONIAA ! ALE WIESZ JAK CZAS SZYBKO LECI PO 25 ?! TY MOŻESZ SPOKOJNIE MYŚLEĆ O DRUGIM DZIDZIUSIU , A JA MUSZĘ SIĘ ZWIJAĆ. WCZEŚNIEJ NAJPIERW CHCIELIŚMY SKOŃCZYĆ STUDIA POTEM TROCHĘ POZWIEDZAĆ ,WYBUDOWAĆ DOM I TAK SIĘ ZESZŁO , NAWET NIE WIEM KIEDY STUKNĘŁA MI TRZYDZIESTKA, MÓJ ROBERT JEST O ROK STARSZY ,HMM ZAMYŚLIŁAM SIĘ. JEDNAK TO TERAZ ŻYJEMY NAJPEŁNIEJ I WIEMY CO TO ZNACZY RODZINA I KTO JEST NAJWAŻNIEJSZY.
ANKA.G JAK MĄŻ JUŻ W DOMKU ?

Tak Magda Mam już sowje Pawła przy sobie.jego pobyt w szpitalu to dla mnie były straszne chwile.
Teraz się Damian rozkłada, katar jakby mniejszy ale kaszle, nie wychodziłam z nim wczoraj ani dzisiaj na dwór .Świeci słoneczko ale troszkę wieje ...sama nie wiem czy dobrze robie..Jak się poprawi to jutro wyjdziemy
Pozdrawiam

Najmlodsz to chyba ja jestem, bo dopiero w pazdzierniku stuknie mi 22.
Teraz przy Soni to leci mi ten czas, nawet nie wiem kiedy mi to oczko zlecialo :p

A egzamin zdalam :) Jestem juz spokojna i moge sie zajac tylko Sonia do pazdziernika, potem zajecia...

Pozdrawiam,

Z tego przejecia, ze zaliczylam zapomnialam napisac - wczoraj pierwszy raz uslyszalam MAMA z ust Soni, az chcailo mi sie zaplakaz ze wzroszenia, szkoda tylko, zemowi mama tylko jak dzieje sie jej krzywda - bardzo sie ciesze.

reklama
Sandros no to suuuuper...Ale wiesz co ?? Co do powiedzonka MAMA jak jest dziecku źle mój Paweł zawsze mówi tak:"jak trwoga do do.....MAMY"
Damian jak płacze to tez mówi mama

Do góry