Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
SIABA - WIĘC RODZIŁYŚMY RAZEM - NIKOLA URODZIŁA SIĘ O 13,30 , A MATI ?
SANDROS ! POWODZENIA NA EGZAMINIE ! CO STUDIUJESZ ?
O BOŻE ! STUDIA ! KIEDY TO BYŁO ? CZASAMI CHCIAŁABYM WRÓCIĆ DO CZASÓW STUDENCKICH ;D
JESTEM CHYBA NAJSTARSZA Z WAS - MAM 31 LAT.
Studiuje historie, ale w przyszlym roku, najdalej za dwa lata chce zaczac Organizacje produkcji filmowej i telewizyjnej. Zobaczymy co z tych planow wyjdzie. Narazie dwa egzaminy przedemna i to dzien po dniu :
Ja tylko na chwilkę mam dzisiaj dzień na sprzątanie!
Ja mam 22 latka.. jestem tu chyba najmłodsza ale to nie wiek ważny. Prawda?
Oki uciekam wieszać firanki bo okna umyłam, a potem na spacerek z małą.
MIłego dnia!
SIABA ! PATRZ JAKI PRZYPADEK SANDOS ! WKUWAJ , WKUWAJ ! A PLANY MASZ SUER :laugh: MONIAA ! ALE WIESZ JAK CZAS SZYBKO LECI PO 25 ?! TY MOŻESZ SPOKOJNIE MYŚLEĆ O DRUGIM DZIDZIUSIU , A JA MUSZĘ SIĘ ZWIJAĆ. WCZEŚNIEJ NAJPIERW CHCIELIŚMY SKOŃCZYĆ STUDIA POTEM TROCHĘ POZWIEDZAĆ ,WYBUDOWAĆ DOM I TAK SIĘ ZESZŁO , NAWET NIE WIEM KIEDY STUKNĘŁA MI TRZYDZIESTKA, MÓJ ROBERT JEST O ROK STARSZY ,HMM ZAMYŚLIŁAM SIĘ. JEDNAK TO TERAZ ŻYJEMY NAJPEŁNIEJ I WIEMY CO TO ZNACZY RODZINA I KTO JEST NAJWAŻNIEJSZY. ANKA.G JAK MĄŻ JUŻ W DOMKU ?
Tak Magda Mam już sowje Pawła przy sobie.jego pobyt w szpitalu to dla mnie były straszne chwile.
Teraz się Damian rozkłada, katar jakby mniejszy ale kaszle, nie wychodziłam z nim wczoraj ani dzisiaj na dwór .Świeci słoneczko ale troszkę wieje ...sama nie wiem czy dobrze robie..Jak się poprawi to jutro wyjdziemy
Pozdrawiam
Z tego przejecia, ze zaliczylam zapomnialam napisac - wczoraj pierwszy raz uslyszalam MAMA z ust Soni, az chcailo mi sie zaplakaz ze wzroszenia, szkoda tylko, zemowi mama tylko jak dzieje sie jej krzywda - bardzo sie ciesze.
Sandros no to suuuuper...Ale wiesz co ?? Co do powiedzonka MAMA jak jest dziecku źle mój Paweł zawsze mówi tak:"jak trwoga do do.....MAMY"
Damian jak płacze to tez mówi mama