reklama
Rondzia
Fan(ka)
Uwaga! A teraz niespodzianka. Rondzia to ja - Monika. Wiec lista pelna.
co do nocniczka - gratulacje. Mi szczeka opadla jak niania ze 3 mieisace temu kazala mi kupic nocniczek. Pomyslalam pomylilo sie kobiecie ale powiedziala ze Misio musi sie przyzwyczaic ze na to sie siada. Zadnych melodyjek itd bo to nie zabawka. W rezultacie Misiek oczywiscie o nocnik nie prosi ale nie zdarzylo mi sie jeszcze zdjac go z nocnika bez kupki. Jak go posadze to od razu zaczyna stekac.
A od wczoraj wielki sukces, sam sie nauczyl nos "smarkac"!! Chyba bedzie lzej przy ewentualnym katarku bo jak patrzy na fride na polce to sie krzywi.
A jak juz sie chwale to na calosc: umie jeszcze robic kosi kosi i tu tu sroczka siedziala i gdzie ma oko i ucho i nos i gdzie mama ma nos i oko i jakii duzy urosnie i jakie michas ma klopoty (lapie sie za glowe - ubawic sie mozna do lez).
Ale jestem skromna, nie???? prawdziwa mamusia.
pozdrawiam serdecznie
co do nocniczka - gratulacje. Mi szczeka opadla jak niania ze 3 mieisace temu kazala mi kupic nocniczek. Pomyslalam pomylilo sie kobiecie ale powiedziala ze Misio musi sie przyzwyczaic ze na to sie siada. Zadnych melodyjek itd bo to nie zabawka. W rezultacie Misiek oczywiscie o nocnik nie prosi ale nie zdarzylo mi sie jeszcze zdjac go z nocnika bez kupki. Jak go posadze to od razu zaczyna stekac.
A od wczoraj wielki sukces, sam sie nauczyl nos "smarkac"!! Chyba bedzie lzej przy ewentualnym katarku bo jak patrzy na fride na polce to sie krzywi.
A jak juz sie chwale to na calosc: umie jeszcze robic kosi kosi i tu tu sroczka siedziala i gdzie ma oko i ucho i nos i gdzie mama ma nos i oko i jakii duzy urosnie i jakie michas ma klopoty (lapie sie za glowe - ubawic sie mozna do lez).
Ale jestem skromna, nie???? prawdziwa mamusia.
pozdrawiam serdecznie
Rondzia - Michal 11.10
Sandros - Sonia 14.10 - mama Sandra
Anka.G - Damian 16.10 - mama ANIA
Magdaw - Nikola 18.10 - mama Magda
SIABA - Mati 18.10 - mama Basia
Moniaa - Nicole 29.10 - mama Monika

Witam, gratulacje dla maluszków!!!
SANDROS i dla Ciebie gratulacje troszkę teraz odetchniesz
Moja mała jeszcze nie ma nocnika jakos nie mogę go kupic bo żaden mi się nie podoba..
A gdzie to umieścić aby było to widać?!?!?!
Sandros - Sonia 14.10 - mama Sandra
Anka.G - Damian 16.10 - mama ANIA
Magdaw - Nikola 18.10 - mama Magda
SIABA - Mati 18.10 - mama Basia
Moniaa - Nicole 29.10 - mama Monika
Witam, gratulacje dla maluszków!!!
SANDROS i dla Ciebie gratulacje troszkę teraz odetchniesz
Moja mała jeszcze nie ma nocnika jakos nie mogę go kupic bo żaden mi się nie podoba..
A gdzie to umieścić aby było to widać?!?!?!
reklama