reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
A WIĘC
SANDRA GRATULACJE ZA EGZAMINY ! A DLA SONI ZA "MAMA"
BASIU  CAŁUSKI DLA MATEUSZKA ZA SIUSIU NA NOCNIK
ANIA TO SUPER ,ŻE JUŻ JESTEŚCIE WSZYSCY RAZEM. ZDRÓWKA DLA DAMIANKA
MONIKA TWOJA NICOL ROBI ZABÓJCZE MINY.
POZDRAWIAM

Uwaga!  A teraz niespodzianka. Rondzia to ja  - Monika. Wiec lista pelna.
co do nocniczka - gratulacje. Mi szczeka opadla jak niania ze 3 mieisace temu kazala mi kupic nocniczek. Pomyslalam pomylilo sie kobiecie ale powiedziala ze Misio musi sie przyzwyczaic ze na to sie siada. Zadnych melodyjek itd bo to nie zabawka. W rezultacie Misiek oczywiscie o nocnik nie prosi ale nie zdarzylo mi sie jeszcze zdjac go z nocnika bez kupki. Jak go posadze to od razu zaczyna stekac.  :D
A od wczoraj wielki sukces, sam sie nauczyl nos "smarkac"!! Chyba bedzie lzej przy ewentualnym katarku bo jak patrzy na fride na polce to sie krzywi.
A jak juz sie chwale to na calosc: umie jeszcze robic kosi kosi i tu tu sroczka siedziala i gdzie ma oko i ucho i nos i gdzie mama ma nos i oko i jakii duzy urosnie i jakie michas ma klopoty (lapie sie za glowe - ubawic sie mozna do lez).
Ale jestem skromna, nie???? prawdziwa mamusia.
pozdrawiam serdecznie

Rondzia - Michal 11.10
Sandros - Sonia 14.10 - mama Sandra
Anka.G - Damian 16.10 - mama ANIA
Magdaw - Nikola 18.10 - mama Magda
SIABA - Mati 18.10 - mama Basia
Moniaa - Nicole 29.10 - mama Monika

:D

Witam, gratulacje dla maluszków!!!
SANDROS i dla Ciebie gratulacje troszkę teraz odetchniesz :)
Moja mała jeszcze nie ma nocnika jakos nie mogę go kupic bo żaden mi się nie podoba..
A gdzie to umieścić aby było to widać?!?!?!

Super!!! FAJNIE ŻE ZROBIŁYŚCIE TEN SPIS:)Hm....tylko jak to zrobić żeby było widoczne.
Siaba TEŻ BYM STAWIAŁA NA SANDRĘ :)
Rondzia BRAWO DLA MICHAŁKA

hm.. wiecie mój post jest pierwszy więc moze wkleje ta liste do mojego pierwszego posta i zawsze bedzie mozna zerknac na pierwsza stronke? moze tak???

Oki to poczekamy co reszta na to..
A to fotki zrobione przed chwilką:D

st4to.jpg

Puściła się!!! :D

jaz0qa.jpg

Jazda.. ale do tyłu :D :D :D

reklama
Rondzia      - Michas    11.10 - mama Monika
Sandros      - Sonia    14.10 - mama Sandra
Anka.G       - Damian  16.10 - mama ANIA
Magdaw     - Nikola    18.10 - mama Magda
SIABA        - Mati      18.10 - mama Basia