reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

probowalam zmienic date w kompie i sie zalogowac ze stara data, wpisac wiadomosc jako wczesnienjsza date ale sie nie udao :mad:

reklama
Witajcie,

Mam maly jak dotej pory problem z Sonia, teraz juz wiekszy. Przez ostatnie dwa dni czesto robila kupke, wczoraj nawet luzna i ze sluzem - zastosowalam diete i dzis rano juz zrobila prawie normalana. Przez caly dzien byl spokoj, bylysmy na dzialce, fajnie sie bawila, chodzila po dzialce i pomagala w zbieraniu owocow. W drodze do domu zasnela, dosc szybko sie obudzila i jak dotarlysmy do domu to zrobila sie marudna. Co chwile upadala, wzielam ja na rece i zasnela. Ma goraczke ok 38, dalam jej Panadolu, na szybko przemylam, dalam kaszke i teraz spi. Do tego widac, ze draznia ja dziaselka :(
Mam nadzieje, ze jutro bedzie juz dobrze.

Pozdrawiam,

Ja myślę że to ząbki! żadnych choróbsk sobie nie życzymY! zdrówka dla SONI aby szybko zabki wyszły :)
ZOBACZCIE NA 1 STRONKE I JAK SIĘ WAM PODOBA?!
do juterka

Sandros - jak na mój skromny gust to Sonia ma książkowe oznaki ząbkowania no chyba że to jakiś wirus ale trzeba być dobrej myśli i spokojnie obejrzec dziasełka co tam się dzieje

WITAJCIE
MONIAA ŚWIETNY POMYSŁ Z LISTĄ :laugh:
SANDROS JA TEŻ MYŚLĘ , ŻE TO ZĄBKI . SKORO NIE MA KATARKU I W OGÓLE OBJAWÓW INFEKCJI.....
JEŚLI TEMPERATURA BĘDZIE SIĘ UTRZYMYWAĆ I BĘDZIE WYSOKA TO MOŻE TO BYĆ TRZYDNIÓWKA.

Moniaa SUPER !!!!!
Sandros dużo zdrówka dla sonii.Nie dajcie się chorobie!!!
Ja dziś była ulekarza z Damianem bo rano zauważyłam że leci ku katarek z krwią wystraszyłam się trochę...ale na szczęście to nic groźnego pani doktor nam powiedziała że to normalne, że naczynka mogły się rozszrzyć i poleciała krew.Gardziołko ma czyste i wszystko inne w porządku. Tylko ten cholerny katar.
No i ja się podziębiłam.wczoraj najadłam się czosnku, nasmarowałam amolem, dziś łyknęłam gripexżebym mnie coś nie złapało.......trzymajcie się

reklama
Oj trzymajcie się dziewczyny i zdrówka dla dzieciaków. Matiem na szczęście przeszło - 5 dniowa kuracja Eurespalem pomogła i nie kaszle.

Buziaki

Do góry