Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
źle rozumieszDobrze rozumiem że miałaś jeden pęcherzyk i myślisz że to PCOS???
Czekaj, to skąd podejrzenie pcos?No właśnie ja sluz plodny mam jak mam bóle jajników, nie trwa przez cały cykl, wąsika nie mam, trądziku też
bo babeczka na USG powiedziała że widzi dużo pęcherzyków ale nie widzi dominującegoCzekaj, to skąd podejrzenie pcos?
Ginekolog?bo babeczka na USG powiedziała że widzi dużo pęcherzyków ale nie widzi dominującego
nie, ogólna, ale zasiala lekki zamęt w mojej głowie stąd moje pytanieGinekolog?
Nie przejmuj się, dopóki ginekolog (albo najlepiej kilku) po USG dopochwowym bezsprzecznie stwierdzi, że to masz. Uwielbiam takie sianie paniki i włażenie w specjalizacje. To tak jakby ortopeda stwierdził, że możesz mieć problem z cukrami, bo coś Ci strzela w kolanie. Nie denerwuj się na zapasnie, ogólna, ale zasiala lekki zamęt w mojej głowie stąd moje pytanie
dziękuję bardzoNie przejmuj się, dopóki ginekolog (albo najlepiej kilku) po USG dopochwowym bezsprzecznie stwierdzi, że to masz. Uwielbiam takie sianie paniki i włażenie w specjalizacje. To tak jakby ortopeda stwierdził, że możesz mieć problem z cukrami, bo coś Ci strzela w kolanie. Nie denerwuj się na zapas![]()