reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
źle rozumieszDobrze rozumiem że miałaś jeden pęcherzyk i myślisz że to PCOS???
G
guest-1714079215
Gość
U mnie objawy były takie: śluz jak płodny przez cały cykl, gęstszy "wąsik" i włoski jak łonowe ale już prawie do połowy uda, nieregularne cykle, brak owulacji, tylko coraz więcej pęcherzyków widocznych na USG, do tego wychodziły mi takie malutkie brodawki, może to się nawet brodawczakiem nazywa. Nigdy nie miałam USG u gina przez powłoki brzuszne (poza ciążą) więc nie mogę powiedzieć na ile to wiarygodne, a jak robiono mi USG brzucha to nikt nie zwrócił uwagi na jajniki.
Sok z żuka
No właśnie ja sluz plodny mam jak mam bóle jajników, nie trwa przez cały cykl, wąsika nie mam, trądziku też
G
guest-1714079215
Gość
Czekaj, to skąd podejrzenie pcos?No właśnie ja sluz plodny mam jak mam bóle jajników, nie trwa przez cały cykl, wąsika nie mam, trądziku też
Sok z żuka
bo babeczka na USG powiedziała że widzi dużo pęcherzyków ale nie widzi dominującegoCzekaj, to skąd podejrzenie pcos?
G
guest-1714079215
Gość
Ginekolog?bo babeczka na USG powiedziała że widzi dużo pęcherzyków ale nie widzi dominującego
Sok z żuka
nie, ogólna, ale zasiala lekki zamęt w mojej głowie stąd moje pytanieGinekolog?
G
guest-1714079215
Gość
Nie przejmuj się, dopóki ginekolog (albo najlepiej kilku) po USG dopochwowym bezsprzecznie stwierdzi, że to masz. Uwielbiam takie sianie paniki i włażenie w specjalizacje. To tak jakby ortopeda stwierdził, że możesz mieć problem z cukrami, bo coś Ci strzela w kolanie. Nie denerwuj się na zapasnie, ogólna, ale zasiala lekki zamęt w mojej głowie stąd moje pytanie
reklama
Sok z żuka
dziękuję bardzoNie przejmuj się, dopóki ginekolog (albo najlepiej kilku) po USG dopochwowym bezsprzecznie stwierdzi, że to masz. Uwielbiam takie sianie paniki i włażenie w specjalizacje. To tak jakby ortopeda stwierdził, że możesz mieć problem z cukrami, bo coś Ci strzela w kolanie. Nie denerwuj się na zapas![]()

Podziel się: