Kachna321bum
Fanka BB :)
między drugim a trzecim szczepieniem 450 g. Co prawda, wtedy był ważony w pampersie, a teraz na golasa, ale chyba pielucha dużo nie waży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kacha zależy ile jest w tej pieluszceKachna321bum pisze:ale chyba pielucha dużo nie waży.
heh, oczywiście 2350 waży, nie wiem czemu napisałam 6350Kachna321bum pisze:My też dzisisaj po szepieniu. 6350 waży i niestety lekarka powidziała, że mało przybrał, ale bez tragedii. Ja się nie martwię, bo widzę, że nie płacze, jest wesoły i je z apetytem. Jaś dostał naklejkę "dzielny pacjent" bo tylko chwilkę zapłakał. Oczywiście jak zwykle się nad nim pielęgniarki z lekarką rozpływały, że taki uroczy tak się pięknie do nich uśmiecha
No i lekarka powiedziała, że lada dzień 3 ząbek wyjdzie![]()
Kachna321bum pisze:heh, oczywiście 2350 waży, nie wiem czemu napisałam 6350Kachna321bum pisze:My też dzisisaj po szepieniu. 6350 waży i niestety lekarka powidziała, że mało przybrał, ale bez tragedii. Ja się nie martwię, bo widzę, że nie płacze, jest wesoły i je z apetytem. Jaś dostał naklejkę "dzielny pacjent" bo tylko chwilkę zapłakał. Oczywiście jak zwykle się nad nim pielęgniarki z lekarką rozpływały, że taki uroczy tak się pięknie do nich uśmiecha
No i lekarka powiedziała, że lada dzień 3 ząbek wyjdzie![]()
![]()