• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pepek

Julka96

Zaciekawiona BB
Corka ma 6 miesiecy, dzis podczas kapieli zauwazylam ze jej pepek tak jakby sie otworzyl i jest czerwony w srodku. Nie wiem czy to powod do niepokoju, wczesniej wszystko bylo dobrze. Spsikalam go octaniseptem ale troche sie boje. Mialyscie kiedys taka sytuacje?

reklama
Corka ma 6 miesiecy, dzis podczas kapieli zauwazylam ze jej pepek tak jakby sie otworzyl i jest czerwony w srodku. Nie wiem czy to powod do niepokoju, wczesniej wszystko bylo dobrze. Spsikalam go octaniseptem ale troche sie boje. Mialyscie kiedys taka sytuacje?
Witaj, prawdopodobnie jest to ziarniniak pępka. Wizyta u pediatry, a potem u chirurga, jeśli się potwierdzi. Z tego co pamietam, leczy się to azotanem srebra, inaczej zwanym lapisem.

U nas było podobnie, 9kazalo się że zebrał tam się brud i kilka dni mieliśmy posikać octaniseptem i dobrze wycierać patyczki

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry