reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

No więc byłam tam 2.5h :szok: Akurat trafiła mi się mało doświadczona dziewczyna, ale to nawet dobrze, bo większość strzyżeń robili za nią profesjonaliści :-) No i tak jak mogłam przewidzieć przekonali mnie do grzywki :cool2:Na razie nie mogę wkleić wam zdjęcia, bo nie mam aparatu a z telefonu jeszcze nie umiem przenieść :zawstydzona/y: Ogólnie jestem zadowolona. Mój chłop mnie nie poznał :shocked2:i powiedział, że wyglądam starzej :-(No nic to. Zaczynam się pomału przyzwyczajać do nowego wyglądu :tak::-) Jak tylko mi się uda to pokażę zdjęcia.

reklama
A i jeszcze przy okazji tego, że laska była mało doświadczona to dowiedziałam się dokładnie jak prostować włosy żeby uzyskać dany efekt :-) i jak ścinać włosy :tak:

super Trin jestes zadowolona nie moge sie doczekac fotek:tak::-) Grzywka powiadasz musisz ciekawei wygladac najwazniejsze ze dobrze sie czujesz do nowej fryzury zawsze ciezko sie przyzwyczaic,ja jak patrze do lustra to sie nie poznaje:-D:tak::-)

Chcieliście fotkę to macie ;-) (niestety złej jakości bo robiona telefonem :wściekła/y:) Tylko się nie wystraszcie ;-):-):-):-)
zdjcie000jv7.jpg

o kurde Trin też bym Cię nie poznała, faktycznie wyglądasz poważniej,ale powaliłaś mnie na kolana... super wyglądasz naprawdę...szok bardzo duża zmiana teraz to wyglądasz hmmm...nie wiem jak to powiedzieć,ale wyglądasz na bardziej pewną siebie:)super once again

No trini kochana! To żes sie zmienila ;-) SZOK :-) Pieknie!
A wloski na dole rzeczywiscie przerzedzone. Nie dziwie sie, ze Ci dziwnie jak je spinasz w kiteczka.

reklama
Do góry