patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzisiaj o 19:45 mam usg połówkowe. Trzymajcie za nas kciuki, aby z dzidzią bylo wszystko ok. Już mam stresa. Niech już będzie ta godzina, bo tylko o tym myślę
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzisiaj o 19:45 mam usg połówkowe. Trzymajcie za nas kciuki, aby z dzidzią bylo wszystko ok. Już mam stresa. Niech już będzie ta godzina, bo tylko o tym myślę
:-)Shingle Tobie gratuluje ...a ja sie juz moge pochwalic....ze............. CHOPCA MAMY...sisior jak malowany haha![]()
bardzo sie ciesze i oczywiscie Gratuluje
Shingle Tobie gratuluje ...a ja sie juz moge pochwalic....ze............. CHOPCA MAMY...sisior jak malowany haha![]()

Shingle Tobie gratuluje ...a ja sie juz moge pochwalic....ze............. CHOPCA MAMY...sisior jak malowany haha![]()
No i problem pokoiku i rózu się rozwiązałGratulacje
Dzisiaj o 19:45 mam usg połówkowe. Trzymajcie za nas kciuki, aby z dzidzią bylo wszystko ok. Już mam stresa. Niech już będzie ta godzina, bo tylko o tym myślę