• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
A mój synek w 22 tygodniu wazy 550 g i lekarz mi powiedział ze się szykuje ponas 4 kilowy klocuszek, ale cos mi sie wydaje ze to sie wszytko moze pozmieniac i nie biore sobie za bardzo do serca tego, przeciez dupsko by na 5 pękło :p

kurcze muszę gdzieś doczytać co to jest te połówkowe bo wyleciało mi z głowy, tzn co się na nim powinno zrobić (ekhm cicha aluzja że może komuś chciałoby się napisać:-p)

reklama
I sie kuzwa dowiedzialam...przytylam 5kg przez 5 tyg...????????????wtf??????
Gin mowi...kochana ale widze ze ci sie apetyt poprawil...a ja na to ze musza wage lepsza kupic bo ta oszukuje...
ALe w koncu doszla do wniosku jak mi brzuch sprawdzila ze moj org duzo wody musi zatrzymywac...bo w sumie to wygladam jak przedtem tylko brzusio mam duzy...i nigdzie mnie wiecej tluszcz nie zwisa...w spodnie wlaze bez problemu to gdzie te 5kg kuzwa???
A ale za to kostek to u mnie juz nie ma...wczesniej jak sobie nogi golilam to sie zacinalam na kostach a teraz kuzwa to mam proste haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry