reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
a ja dalej się męczę z tym kuciem pod piersią :sorry:
do tego coraz bardziej czuję jak mi nogi odpadają zaczynają puchnąć i są strasznie ciężkie boję się żeby nie dostać żylaków bo niestety u mnie to rodzinne (babcia, mama, siostra...) ale staram się dbać o nie jak najbardziej - zero obcasów, kremiki, trzymanie w górze - może sie uda:confused2:

hi hi, też myślałam, że będzie mi po tym niedobrze, a tu o dziwo nie było i na dodatek SMAKOWAŁO mi :D lubię słodkości ;) tylko ten wynik... widzę, że jestem w granicach normy :/ zobaczymy, co lekarz powie... piszcie jak będziecie mieć wyniki :)

normalnie dziewczyno jakieś zapędy masochistyczne masz - SMAKOWAŁO:szok::-D:-D:-D
no nie powiem wypić dałam radę ale do pyszności to nie należało za to później tragedia cały dzionek na kibelku:eek::eek::eek:
a ja miałam dzisiaj iśc na to badanie,ale nie dałam rady,więc pójdę w poniedziałek,a wizytę mam we wtorek;-)no i to będzie moja "chwila prawdy";-)ale mam nadzieje,że nie będzie tak źle..;-)
trzymam kciukasy! dasz radę przecież lutówką jesteś!!!

ja mam wizytę 5.11 i może wtedy dostanę skierowanie na glukozę, narazie mnie lekarz nie chce tym meczyć, bo wzorowo ciążę przechodzę, ale takszczerzę to wolalabym robić te badania dla wlasnego spokoju;-)

a mogłabyś podać mi jakąś nazwę tych łagodnych maści?najlepiej takich, które Ci pomagają... bo ostatnio mój dół kręgosłupa nie daje mi spokoju... szczególnie, gdy za długo siedzę, a niestety w weekendy na uczelni to nieuniknione :/

ale powiem Wam dziewczyny, że kocham być w ciąży mimo, że pierwsze trzy miesiące miałam praktycznie wyjęte z życiorysu przez nonstopowe wymiotowanie i spanie :) a teraz jest fajnie, tylko właśnie... coraz ciężej z tygodnia na tydzień, ale póki można normalnie się poruszać, to chyba nie ma na co narzekać;-)

rybka jeszcze nie kupiłam tego, bo cały czas latam i załatwiam wszystko na ślub i jak masochistka meczę się z tym mrowieniem...ale pojdę i popytam w aptece, tam babeczki na pewno dobrze doradzą;-)

Kasiorku moj lekarz zawsze zleca to badanie dopiero po 24 tygodniu ciazy wiec moze Twoj tez. To badanie w Polsce zlecaja raczej wszyscy ginekolodzy bo ono nalezy do podstawowych jak mocz i krew :tak:

A ja jestem przerazona tym badaniem, bo w tej ciazy nei ma mowy zebym rano byla bez chociaz gryza jakiegos jedzenia, a juz wogole nie ma opcji wypicia czegos bez jedzenia, bo zaraz leca pawiki :sorry:cos cienko widze to badanie.

reklama
Tez nie slyszalam o saunie na wlosy:zawstydzona/y: Mi wloski tez troszke wypadaja ale tak zawsze mam na jesien, za to cera i paznokcie bardzo mi sie poprawily:-), i nawet mi takie czerwone kropeczki z ramion, ktore mialam od urodzenia poznikaly:laugh2::laugh2: Mam nadzieje, ze po porodzie nie wroca:-p

Do góry