Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zawsze miałam problemy z cerą a w ciąży mi się poprawiłaznajomi gadają, że to dlatego, że chłopak będzie
przez jakiś czas próbowała mi wyjść tylko jakaś plamka na policzku (chyba ta ostuda?), ale już nie zapominam sie smarować i jest ok, używam bardzo fajny krem firmy DAX Perfecta Mama, jest to krem na dzień i na noc przeciw przebarwieniom z filtrem 15, dałam za niego jakieś 15 zł i zniknęły mi nawet zaczerwienienia jakie miałam po lecie po krostkach![]()
ryba gdzie kupiłas ten krem??? bo ja szukałam i w rossmanach mają wszystko z tej serii oprócz kremu:--
-(
oczywiście najpierw sms czy już masz, ale pewnie przez weekend nie będziesz miala do tego głowy
będzie dobrze kochana, zobaczysz
A jak to sie robi? Mozna to sobie zrobic samemu w domku?Moja mamuśka robi sobie saune na włosy . Zamyka łuski włosa dzieki czemu sa bardziej lśniące i nie łamią się tak bardzo ...
A jak to sie robi? Mozna to sobie zrobic samemu w domku?