Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o prosze nie słyszałam o tym i jak to działa?no i włosy mi wypadają chociaż teraz chodze do fryzjera na saune przeciwko wypadaniu włosów to trochę sie poprawiło..;-)

hi hi, też myślałam, że będzie mi po tym niedobrze, a tu o dziwo nie było i na dodatek SMAKOWAŁO milubię słodkości
tylko ten wynik... widzę, że jestem w granicach normy :/ zobaczymy, co lekarz powie... piszcie jak będziecie mieć wyniki
![]()

trzymam kciukasy! dasz radę przecież lutówką jesteś!!!a ja miałam dzisiaj iśc na to badanie,ale nie dałam rady,więc pójdę w poniedziałek,a wizytę mam we wtorek;-)no i to będzie moja "chwila prawdy";-)ale mam nadzieje,że nie będzie tak źle..;-)
a mogłabyś podać mi jakąś nazwę tych łagodnych maści?najlepiej takich, które Ci pomagają... bo ostatnio mój dół kręgosłupa nie daje mi spokoju... szczególnie, gdy za długo siedzę, a niestety w weekendy na uczelni to nieuniknione :/
ale powiem Wam dziewczyny, że kocham być w ciąży mimo, że pierwsze trzy miesiące miałam praktycznie wyjęte z życiorysu przez nonstopowe wymiotowanie i spaniea teraz jest fajnie, tylko właśnie... coraz ciężej z tygodnia na tydzień, ale póki można normalnie się poruszać, to chyba nie ma na co narzekać;-)

cos cienko widze to badanie.