IKAx
lodóweczka
ANYołki
MisiaM
Kampolka
gratuluje wszystkim ładną date sobie dzieciaczki wybrały:***
 ładną date sobie dzieciaczki wybrały:***

MisiaM
Kampolka
gratuluje wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 .Tak więc dzień zaczął się nerwowo,oby mi sie polepszyło,albo może najlepiej byłoby już urodzić
.Tak więc dzień zaczął się nerwowo,oby mi sie polepszyło,albo może najlepiej byłoby już urodzić
mi dzisiaj też nerwy puszczają, rano wstałam tak obolała i nie wyspana że stwierdziłam że jak w najbliższych dwóch trzech dniach mały się nie urodzi to go z brzucha dosłownie wyszarpie......Dziś samopoczucie mam fatalne i wydaje mi się,że z nimczym sobie nie radzę i nakrzyczałam na męża,a nawet w pewnym momencie na synka w brzuszku-czego jeszcze nie wyłazi.Tak więc dzień zaczął się nerwowo,oby mi sie polepszyło,albo może najlepiej byłoby już urodzić

Tym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(
Tym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(mi idea forum zamkniętego też nie odpowiada, ale wiesz są dziewczyny które dzięki temu czują się bezpieczniej, pewniej... nie wiem. no w każdym bądź razie ważne że chociaż nieliczne z nas postanowiły się na otwartym poudzielac i podzielic swoimi przeżyciami:-)Zajrzałam do was z marcówek z nadzieją na poczytanie opowieści z porodówek...ale tylko kilka mamusiek ujawniło je przed namiTym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(
Wogóle to troszkę się zamieszania zrobiło z opisami porodów,bo w sumie jest dwa wątki o tym,jeden tu,a drugi w międzyczasie powstał tez na otwartym poniżej można go znaleźć.Dobrze by było gdyby ktoś to uporądkował i wsadził w jeden wątek.Mama Sówka może,jak znajdzie czas,bo teraz zajmuje się swoim Slicznym BartusiemZajrzałam do was z marcówek z nadzieją na poczytanie opowieści z porodówek...ale tylko kilka mamusiek ujawniło je przed namiTym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(
 ,lub Pandorka,ale ona pewnie już też jest szczęsliwą mamusią?-muszę sprawdzić
,lub Pandorka,ale ona pewnie już też jest szczęsliwą mamusią?-muszę sprawdzić