IKAx
lodóweczka
ANYołki
MisiaM
Kampolka
gratuluje wszystkim
ładną date sobie dzieciaczki wybrały:***
MisiaM
Kampolka
gratuluje wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
.Tak więc dzień zaczął się nerwowo,oby mi sie polepszyło,albo może najlepiej byłoby już urodzić
mi dzisiaj też nerwy puszczają, rano wstałam tak obolała i nie wyspana że stwierdziłam że jak w najbliższych dwóch trzech dniach mały się nie urodzi to go z brzucha dosłownie wyszarpie......Dziś samopoczucie mam fatalne i wydaje mi się,że z nimczym sobie nie radzę i nakrzyczałam na męża,a nawet w pewnym momencie na synka w brzuszku-czego jeszcze nie wyłazi.Tak więc dzień zaczął się nerwowo,oby mi sie polepszyło,albo może najlepiej byłoby już urodzić
![]()
Tym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(mi idea forum zamkniętego też nie odpowiada, ale wiesz są dziewczyny które dzięki temu czują się bezpieczniej, pewniej... nie wiem. no w każdym bądź razie ważne że chociaż nieliczne z nas postanowiły się na otwartym poudzielac i podzielic swoimi przeżyciami:-)Zajrzałam do was z marcówek z nadzieją na poczytanie opowieści z porodówek...ale tylko kilka mamusiek ujawniło je przed namiTym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(
Wogóle to troszkę się zamieszania zrobiło z opisami porodów,bo w sumie jest dwa wątki o tym,jeden tu,a drugi w międzyczasie powstał tez na otwartym poniżej można go znaleźć.Dobrze by było gdyby ktoś to uporądkował i wsadził w jeden wątek.Mama Sówka może,jak znajdzie czas,bo teraz zajmuje się swoim Slicznym BartusiemZajrzałam do was z marcówek z nadzieją na poczytanie opowieści z porodówek...ale tylko kilka mamusiek ujawniło je przed namiTym dziękuję..!Pisanie na forach zamkniętych jest troszkę dziwne...Szkoda,że tylko nie liczne dzielą się doświadczeniem na ogólnym forum.:-(
,lub Pandorka,ale ona pewnie już też jest szczęsliwą mamusią?-muszę sprawdzić