reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

dokładnie Monika .... HANDRA pełną gębą ... jak przez ostatni miesiąc zaiwaniałam po chcie, wszystko wysprzątałam, poukładałam we wszystkich szafkach, tak teraz do niczego nie potrafię się zmobilizować, a do tego jeszcze niska samoocona :no: Najchętniej to ciągle siedziałabym w "szafie", ale już zaczynam się przełamywac, wczoraj wpadła jedna kumpel, dziś przybiegnia druga ... będzie ratunek ;-)

reklama
No MariaOla. I tak trzymaj. A jak masz jeszcze jakieś wątpliwości co do swojego wyglądu lub samopoczucia to pisz, a my na pewno ci je wyperswadujemy :-D :tak: Głowa do góry - jesteśmy z tobą!

No i była wczoraj kumpela, potwierdziła, że w sumie wyglądam nieszczególnie i pocieszyła mnie, że przecież dziecko zabiera urodę :tak:
JAKIE JA BĘDĘ MIAŁA
PIĘKNE DZIECKO
:-D :laugh2: :-D

Mam na nogach trojkatne rozstepy. :szok:
Malutkie, ale widac je, sa fioletowe i wygladaja jak trojkaty. Skad to dziadostwo mi sie tam wzielo??

aph, jak sa fioletowe to prawdopodobnie nie rozstepy tylko zylaki :/ a to duuuzo barzdiej niebezpieczne, ale lepiej zapytaj lekarza, ja mam jednego zylaka ktory w ciazy mi sie zaczal pogarszac bede musiala nosic paskudne ponczchy antyzylakowe do porodu i przed.
Wogole to ostatnio robiac porzadek natrafilam na moje spodniczki i stwierdzam ze ja chce znowu moc w mini chodzic , ja chce do mojej figury sprzed ciazy.... Nigdy nie bylam super chuda ale bylam okragla w odpowiednich miejscach i bardzo to lubilam. Tesknie juz za butami na obcasie, obcislymi spodniami i wogole... buuuuu

Aniay wspolczuje tych zylakow. U mnie na szczescie to napewno rozstepy. Z zylakami odpukac nie mam problemow. :tak:

Dziś usiłowałam sobie obciąć paznokcie u nóg ... nielada wyzwanie :baffled: Jarek przybiegł z odsieczą i bawił się w pediciurzystę :laugh2: :-D :laugh2: ładnie mu to poszło i ja się nie namęczyłam .... polecam ;-)

U mnie też rozstępów coraz więcej. A jeśli mowa o odbieraniu siebie to straszny kulfon ze mnie się zrobił, gęba jakby mnie kto łopatą uderzył :wściekła/y:

reklama
Do góry