Ja przy pierwszej ciąży też nic nie stosowałam rozstępów nie mam, jednak wtedy byłam jeszcze na studiach bez samochodu, więc trochę ruchu i wysportowania było. Teraz no cóż praca siedząca, samochód i ruchu zero więc zastanawiam się gdzie by się tu wybrać. Może basenik.
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Milusia widzę że mamy tu eksperta w tej dziedzinie :-) super! :-)
Miałam podać stronkę do tej oliwki ale nietety stronka wygasła :-( ale to była oliwka bądź olejek Mustela Bebe
ponoć bardzo dobra na rozsrępy dostępna również w Rossmannie 
Miałam podać stronkę do tej oliwki ale nietety stronka wygasła :-( ale to była oliwka bądź olejek Mustela Bebe

Puchatka
Majowe mamy'08
to wrzucę czego ja używałam Ziaja
a i przypomniało mi się że miałam jeszcze taki olejek Babydream - olejek przeciw rozstępom
a i przypomniało mi się że miałam jeszcze taki olejek Babydream - olejek przeciw rozstępom
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
Ja mam teraz serię Rossmanową - moja siostra jej właśnie i Ziajki używała i była bardzo zadowolona:-) ale podobno jak się mają rozstępy zrobić to i tak si ę zrobią, właśnie jeśli skóra podatna... ja się martwię, bo zawsze miałam skłonność do pękających naczynek i martwię się teraz o rozstępy 
z fitnessu też musiałam zrezygnować, w pierwszych 3. miesiącach nie wolno ani trochę, a ja tak uwielbiałam! Jeszcze miesiąc temu codziennie byłam na zajęciach a teraz tylko basen i joga dla ciężarnych raz na jakiś czas
pozdrawiam poniedziałkowo, miłego tygodnia wszystkim sierpniówkom!:-):-)
a ja dzisiaj na usg wreszcie idę, musiałam się pochwalić

z fitnessu też musiałam zrezygnować, w pierwszych 3. miesiącach nie wolno ani trochę, a ja tak uwielbiałam! Jeszcze miesiąc temu codziennie byłam na zajęciach a teraz tylko basen i joga dla ciężarnych raz na jakiś czas

a ja dzisiaj na usg wreszcie idę, musiałam się pochwalić

Powiem szczerze, że większość preparatów jest o podobnym składzie zawiera proteiny pszenicy, oliwkę, glicerynę i ekstrakty roślinne. To wszystko zależy ile ktoś chce przeznaczyć na własną pielęgnację
Ja skuszę się na Mustelę
Zacznę dopiero tak w 9 tc
Wcześniej raczej tylko masaż
buziulki
Ja skuszę się na Mustelę
buziulki
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziewczyny, właśnie zakupiłam sobie olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży Babydream Rossmana. Pomaga zapobiegać rozstępom. Jest napisane, że można stosować od 1 m-ca ciąży.
Siostra stosuję i jest zadowolona
Poczekamy zobaczymy ;-)

Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
ja też mam!Dziewczyny, właśnie zakupiłam sobie olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży Babydream Rossmana. Pomaga zapobiegać rozstępom. Jest napisane, że można stosować od 1 m-ca ciąży.Siostra stosuję i jest zadowolona
Poczekamy zobaczymy ;-)

Witajcie, wiem z własnego doświadczenia że żadne super środki nie pomagają. W pierwszej ciąży kupowałan najdroższe kremy a w końcu ktoś doradził mi abym używała oliwki zwykłej dla dzieci, Teraz jestem w ciąży i tez obawiam się tuszy i roztępów. Z córcią przytyłam aż 25 kg, ale udało mi się zgubić ale trwało to dwa lata:-) teraz jestem w 4 tygodniu i juz zamierzam stosować zwykła oliwkę aby skóre dobrze przygotować na może... 25 kg
mam nadzieję że tak żle nie będzie.... no ale jakby to i tak nie mogę się doczekać mojego słoneczka. Pozdrawiam

martuśka85
http://psychozytywnie.pl
o rrrany, 25 kilo..to straszne, nie zycze nikomu, w tym Tobie w drugiej ciąży.
a jadłaś slodycze? ogolnie jadlas dużo, czy hormony tak podziałały?
a jadłaś slodycze? ogolnie jadlas dużo, czy hormony tak podziałały?
reklama
Joasiu z tego, co pamiętam miałaś mieć dziś wizytę u ginaJa mam teraz serię Rossmanową - moja siostra jej właśnie i Ziajki używała i była bardzo zadowolona:-) ale podobno jak się mają rozstępy zrobić to i tak si ę zrobią, właśnie jeśli skóra podatna... ja się martwię, bo zawsze miałam skłonność do pękających naczynek i martwię się teraz o rozstępy
a ja dzisiaj na usg wreszcie idę, musiałam się pochwalić![]()
Buziaki
Podziel się: